LAMERFALL Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Alcatel OT-E260 THINKING BLACK (черния панел) Телефончето е супер, но просто ми е напълно излишно, защото в момента имам 4 гсм-а. Модела е от 2006 и е доста фешън, може да го видите на сайта на 2be. Както идва от магазина - кутия, книжки, зарядно, с лепенката на дисплея, разопакован е колкото да се види, че работи и да се разгледа. В момента в 2be e 150 лв, а аз му търся 120 115 105 100 9085 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 Нова Цена - 115 лв !!! Може и бартер, но не за телефон. (или този и още един или 2 гсм-а за смартфон) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 15, 2007 Author Share Posted January 15, 2007 Нова Цена 105 лв !!! Никой ли не се интересува Може и бартер за нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Нова актуализация на цената -> 100 лв ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 Да пробваме на 95 лв ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 90 лв Давам 70 лв,ако наистина е чисто нов и има гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 AZ imam interes kum telefona!!! Ako te interesuvat nqkvi barteri pi6i!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 @smilen Ами вече е "почти чисто нов" защото почнах да го ползвам от 2 седмици и сигурно вече има около 100 минутки разговори. Разбира се, няма никакви забележки по външния вид. Гаранция има 2 години от 28.12.2006, ОБАЧЕ с нея нещата стоят малко по-сложно, защото ако стане нещо трябва аз да ходя до София и за това с оглед на това, че цената падна доста от първоначално предвидената го давам без гаранцията т.е ще дам money back гаранция 1-2 седмици колкото да се види, че нищо му няма. Ако това е проблем за някой - можем да измислим и нещо друго... А колкото до 70 лв, на този етап са ми малко (а и имам малко по-добро предложение на ЛС). Разбира се ако не се намерят сериозни кандидата цената ми ще продължи да пада - пък може и да достигне тази сума - не се знае... @D-Rover Ами бартери ме интересуват (чисти или с доплащане от моя или ваша страна) за нещата от подписа ми, или за ДВД записвачка, голям хард, мп3 плеър с много памет (>2гб), може за покет пц или за добър смартфон (като добавя и Нокиа 6680 full pack + 2GB). Чакам предложения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Ново намаление на цената: вече е 85 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Продаден на човек от форума - да си го ползва със здраве! Моля, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.