officeman84 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Stawa wypros za edno elementarno izrawnqwane na kosata mi i s mashinata da izchisti wrata mi. Ne e zadulzhitelno da ima salon, prosto da e w raiona na kichuka. Plashtam si estestweno. Ako nqkoi znae kyde w nedelq po twa wreme ima friziorski salon syshto stawa .. Speshno e, help pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Stawa wypros za edno elementarno izrawnqwane na kosata mi i s mashinata da izchisti wrata mi. Ne e zadulzhitelno da ima salon, prosto da e w raiona na kichuka. Plashtam si estestweno. Ako nqkoi znae kyde w nedelq po twa wreme ima friziorski salon syshto stawa .. Speshno e, help pls! az znam kyde v ki4uka ima friziorka koqto raboti no nz dali 6te q nameri6 raboti u tqh pada se zad bar kapital v ki4uka ako go zane6 otiva6 i tq vinagi si e v tqh 6a ta vzeme sigorno uspeh dano sym ti bil polezen osven ako ne si nameril ve4e nqkoi sys zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Mersi za pomoshtta, otidoh pri friziorkata na mblast i tq swyrshi mnogo dobra rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.