sToIkoV Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 LG е в отлично със тояние има си сичко към него слушалки player дата кабел диск опътвания от Германия ми е донесен 400 лв го давам ако На някои не му се вижда скъпо и може да си го позволи да пи6е Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Връската за ръка имаш ли е ??? Може ли да ми е дадеш ??? Моля те ... И аз имам Шоколадовия телефон , но не ми го донесоха пълен комплект ... Апарата е супер и не знам за какво искаш да го махнеш ??? Ако имаш връзката за ръка ще може ли да е видя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sToIkoV Posted January 7, 2007 Author Share Posted January 7, 2007 Имам е тая връска за ръката да то с нея се почиства и дисплея мързи ма да е снимам ся хае еа хае Иначе си е ж комплекта сичко .. А пък тела го имам няма и ощи месец омръзна ми искам да си зема някое симбианчи че тях съм ги свикнал . :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
sToIkoV Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 Lg to e prodadeno moi da e zakriite temata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.