Jump to content
BulForum.com

Купувам

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Купувам домашен усилвател Technics или Yamaha на добра цена.

Очаквам офертите тук или на ЛС.

imam edin resiver stari4uk model no e 4x35 realni sa si. ne e s klas a i b da razdelq dvata kanala na 4. ima si 4 kraini stypala v nego. moje da raboti na bridge 2x70 v momenta e taka na edna 200 w tonkolona i trqbva da ti kaja 4e ne moga da usilq mnogo vku6ti 6toto me e strah za DJAMOVETE DJAMOVETE. to ne 4e ima zna4enie i na 500w da go pusna no prosto za sravnenie 4e moje6 da si go vyrje6 i ti na po mo6tni tonkoloni. a ina4e impedans do kolkoto si spomnqm 4 oma. 110 lv i e tvoi.

ako iska6 namira mi se i edin diora na 2x35 ili 4x17.5 se pada no kaji go 20. no ediniq mu kanal ne6to e problemen ne6to kuci4ko sviri. popitah za tranzistorite na krainoto stypalo da gi smenq predi dve g. bqha okolo 10 lv. sys remonta da ti stypi na 30. ne pove4e. polska rabota mislq 4e e.ne sym mnogo zapoznat s tazi marka prosto mi popadna ei taka ot ni6toto. a ve4e ne polzvam usilvateli za 40lv 6te ti go dam. ako razbira6 pove4e moje i ti da si smeni6 tranzistorite i da ti izleze za 50lv.

namira mi se i edin kumir y-001 v momenta sum sys nego v pld. ami kakvo da ti kaja sysedite makar i da jiveq v ob6tejitie zapo4naha da si vikat ei toq nqma li da hodi na rabota ve4e, 4e ne mojem da si 4uem prikazkata.:))) ta stava duma za 2x50; 4 oma no sviri mnogo golqma ma6ina e. moga da ti pratq snimiki na nova godina bqhme 60 40veka v edna zala s nego nqkoi se dyrjaha za u6ite.vhodove izhodi kolkoto iska6. moje da go polzva6 i samo kato kraino stypalo. za 80 lv. e tvoi. nego moje6 da doide6 da go 4ue6 probva6 gleda6 i tuk v pld. za ostanalite 6te trqbva da po4aka6 da ti gi donesa.

ludiq3 съжалявам но търся изброените марки.

Ресивъра на Amigo e добър но на мен ми трябва нещо по обикновенно може и 2X40W пак ме устройва.

Офертата ми все още е валидна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...