Jump to content
BulForum.com

Коледна промоция Адидас

Recommended Posts

Здравейте,

Един приятел дойде от София и ми донеси един комплект адидас ,аз сега го нося и съм много доволен.Комплектът е отвън шушлек,но отватре е ватирано и пази много тапличко.Има си цип за качулката отзад какти и джобове и.т.н. :)От снимките се вижда по-добре.В неделя пак ще идва да ми донесе още тъйче,който си поръча за неделя. Цена на комплекта 70лв.Ако обичате оставете ми съобщение,аз ще ви отговоря.Весели празници :) Ето и снимките.

http://xs.to/codes.php?f=DSC02182.JPG&...210&d=06514

http://xs.to/codes.php?f=adidass2.JPG&...210&d=06514

http://xs.to/xs.php?f=adidass2.JPG&h=xs210&d=06514

http://xs.to/codes.php?f=adidasssss3.JPG&a...110&d=06514

Добър въпрос.

Има нужните етикети,пък и пича продава доволно-значи не са някви фалшиви.Той е от София и от време на време идва насам.Като дойде ще го питам пак.Иначе наистина е качествено. :)

стига бе момче,я се стегни.Оригинален комплект на Адидас струва над 300лв.Иди на Димитровградския пазар да видиш колко оригинални анцузи и якета с марки Adidas,NIKE,Kappa.........се продават.....шият ги по малките градове Харманли,Симеоновград,Димитровград,Хасково.Същите са и на Илиянци. А ако вярваш на етикетите донеси един от твоите оригинални за 2ч.да ти направя същия на фотошоп и после пускай сериен печат.

Или ти си се вързал на агента ти или се опитваш да намериш балъци тук.

Всеки има право на мнение :D

До ся тези,които го видяха са доволни,пък и не си мисли че като струва 300лв не е шито пак някаде в малките градчета.Просто магазините имат по големи наеми и затова надуват.Успех :) :)

стига бе момче,я се стегни.Оригинален комплект на Адидас струва над 300лв.Иди на Димитровградския пазар да видиш колко оригинални анцузи и якета с марки Adidas,NIKE,Kappa.........се продават.....шият ги по малките градове Харманли,Симеоновград,Димитровград,Хасково.Същите са и на Илиянци. А ако вярваш на етикетите донеси един от твоите оригинални за 2ч.да ти направя същия на фотошоп и после пускай сериен печат.

Или ти си се вързал на агента ти или се опитваш да намериш балъци тук.

не е задължително да е 300лв

последният анцунг (дано да се пише така) на адидас си го взех 111лв от центъра , носили са ми и от чужбина пак на цени под доста под 300лв , миналата година ми донесоха последният модел на адидас за 120$ от германия това че в българия цените са 2ни не значи че навсякъде са такива и аз се усъмних в качеството на тези долнища и днеска дори ходих да ги гледам но стана малка грешка и не успяхме да се видим , най-вероятно пак ще ги вида и ако са ментета ще пиша , мога да различа оригиналният адидас от неоригиналният в това поне съм 100% сигурен ;)

не е задължително да е 300лв

последният анцунг (дано да се пише така) на адидас си го взех 111лв от центъра , носили са ми и от чужбина пак на цени под доста под 300лв , миналата година ми донесоха последният модел на адидас за 120$ от германия това че в българия цените са 2ни не значи че навсякъде са такива и аз се усъмних в качеството на тези долнища и днеска дори ходих да ги гледам но стана малка грешка и не успяхме да се видим , най-вероятно пак ще ги вида и ако са ментета ще пиша , мога да различа оригиналният адидас от неоригиналният в това поне съм 100% сигурен ;)

Офф//

Отиди с кола до Турция и ще видиш на пазара маратонки Адидас за 25 български лева.Точно копие на Адидас.Даже неможеш да разбереш по-никъв начин дали са оригинални или не, ако някой ти ги покаже.

Като ги видях (че нямат никва разлика в материя и всичко останало) се замислих и си викЪм за к'во да си зимам оригинални? :blink: :rolleyes:

Като искаш Оригинали отиваш в Магазина на Адидас.Щот после, ако сЪ те прецакали мнооо ще си блускаш главата, че си дал тия пари :D

Офф//

Е точно затова хората сме различни едни ходят до турция,други дават по 300лв за уж оригиналните,а трети просто харесват продукта и си купуват.Няма място за прецакване,все пак това е комплект долнищв и горнище с всички необходими екстри,плътно е и.т.н.Успех на тези,които си мислят,че са наи-оригналните тези от Адидас магазините за по 300лв.

Весели празници :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...