Jump to content
BulForum.com

Автооворители ULTRA DRIVE 17см - чисто НОВИ!

Recommended Posts

Продавам комплект говорители ULTRA DRIVE, чисто нови - в кутията, размер 165mm, 2-лентови автоговорители; Мощност - 150W max. / 50W RMS; Импеданс: 4 Ома; Размери: 16,5cm (6,5"). ЦЕНАТА е само 23лв., което е под дилърската дори, защото един клиент ги поръча и не дойде да ги вземе. Оригинално нямат предпазни решетки към тях, понеже са за вграждане, но ако някой иска - давам 2 чисто нови решетки Pioneer срещу още 5лв.

Ето снимка:

UDS_2-16.jpg

Колеги, говорителите се продадоха за 2 часа, просто на тая цена това качество го няма никъде. Извинявам се че чак сега пиша, нямах възможност преди това. Гледам, че сте ме засипали с ЛС във всички форуми, за да не отговарям на всеки поотделно - пиша тук!

:idea: АКО все пак някой иска такива говорители, могат да се поръчат на реалната им продажна цена, която е 30лв. Не мисля, че 7лв. ще са проблем за някой. Пак казвам - в комплекта оригинално няма решетки, защото са предвидени за вграждане. Аз мога да намеря нови решетки Pioneer от колеги срещу 5лв. за двете. Има и други размери на същата марка, също на много приемливи цени:

- 10см двулентови - 90W max./40W RMS - на 19лв. (но в момента са изчерпани)

- 13см двулентови - 120W max./40W RMS - на 20лв. (май има малко останали)

- 16,5см двулентови - 160W max./50W RMS - на 30лв.

- 6х9" елипси трилентови - 180W max./55W RMS - на 56лв.

- 4х6" елипси двулентови - 120W max./40W RMS - на 22лв.

За цената си свирят много добре и мисля, че до 80-100лв. нямат конкуренция като цена/качество.

Колеги, говорителите се продадоха за 2 часа, просто на тая цена това качество го няма никъде. Извинявам се че чак сега пиша, нямах възможност преди това. Гледам, че сте ме засипали с ЛС във всички форуми, за да не отговарям на всеки поотделно - пиша тук!

:idea: АКО все пак някой иска такива говорители, могат да се поръчат на реалната им продажна цена, която е 30лв. Не мисля, че 7лв. ще са проблем за някой. Пак казвам - в комплекта оригинално няма решетки, защото са предвидени за вграждане. Аз мога да намеря нови решетки Pioneer от колеги срещу 5лв. за двете. Има и други размери на същата марка, също на много приемливи цени:

- 10см двулентови - 90W max./40W RMS - на 19лв. (но в момента са изчерпани)

- 13см двулентови - 120W max./40W RMS - на 20лв. (май има малко останали)

- 16,5см двулентови - 160W max./50W RMS - на 30лв.

- 6х9" елипси трилентови - 180W max./55W RMS - на 56лв.

- 4х6" елипси двулентови - 120W max./40W RMS - на 22лв.

За цената си свирят много добре и мисля, че до 80-100лв. нямат конкуренция като цена/качество.

можеш ли да ми кажеш дълбочината на говорителите на 6х9" ,13 и на 16,5 см,че съм ограничен в мястото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...