Jump to content
BulForum.com

Продавам:Телефон Sony Ericsson K500i

Recommended Posts

HANDS FREE ЗА Sony Ericsson K700i първоначална цена да кажем 7 лв , защото си нямам идея колко струва ново :laughing: Възможен коментар !!! Даже някой може да ме опъти , но мисля , че 7 лв са добре звучат СНИМКА:

DSC00016.JPG

Също продавам телефон Sony Ericsson K500i снимки нямам , но мога да ви дам линк с харектеристиките му ;) http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=381

Иначе за състовнието му какво мога да кажа .... Джойстика е леко прецакан в смисъл от време на време бъгва , но с по силен натиск тръгва :lol: Иначе тва нещо с джойстика се оправя за 10 тина лева .... Малко е одраскан .... Батерията държи 3-5 дена ... Тва е като цяло ;) цена за тела да кажем 80 лв .... Коментари за телефона също приемам :D

Хайде бе хора никой ли не се интересува ?

Свалям цените КОРЕКЦИИТЕ СА СЛЕДНИТЕ

Слушалките демек HADSFREE-то от 7 ще отиде при новия си собственик само за 5 лв се пак коледа наближава :D (ако цената ми е висока кажете ми по колко вървят в магазина , защото аз си нямам и на идея , а пък 5 лв за хадсфрее мисля , че е добре за по малко не виждам смисъла да са разкарвам до където и да е било )

Телефона от 80 отива на цена от 75 ЛЕВА ( трябва да се дадат 10 лв за да се почисти джойстика и е перфектен ;) се пак е к500 има си камера и кви ли не глуспоти )

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...