bate_pesho Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 HANDS FREE ЗА Sony Ericsson K700i първоначална цена да кажем 7 лв , защото си нямам идея колко струва ново Възможен коментар !!! Даже някой може да ме опъти , но мисля , че 7 лв са добре звучат СНИМКА: Също продавам телефон Sony Ericsson K500i снимки нямам , но мога да ви дам линк с харектеристиките му http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=381 Иначе за състовнието му какво мога да кажа .... Джойстика е леко прецакан в смисъл от време на време бъгва , но с по силен натиск тръгва Иначе тва нещо с джойстика се оправя за 10 тина лева .... Малко е одраскан .... Батерията държи 3-5 дена ... Тва е като цяло цена за тела да кажем 80 лв .... Коментари за телефона също приемам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobit Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 predlagam t610 i dopla6tane kak misli6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Ем забравих да пиша , че не приемам бартер Извинявам се , но не съм навит Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Хайде бе хора никой ли не се интересува ? Свалям цените КОРЕКЦИИТЕ СА СЛЕДНИТЕ Слушалките демек HADSFREE-то от 7 ще отиде при новия си собственик само за 5 лв се пак коледа наближава (ако цената ми е висока кажете ми по колко вървят в магазина , защото аз си нямам и на идея , а пък 5 лв за хадсфрее мисля , че е добре за по малко не виждам смисъла да са разкарвам до където и да е било ) Телефона от 80 отива на цена от 75 ЛЕВА ( трябва да се дадат 10 лв за да се почисти джойстика и е перфектен се пак е к500 има си камера и кви ли не глуспоти ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.