sine0chko Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Значи това е което искам работещ принтер без никакви проблеми по вазможност да има бой за да мога да го видя как печати. Дайте предложения edit: По възможност да е мастилено-струен принтера Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 за какъв принтер става въпрос-матричен ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 ми аз много много не ги разбирам за мен няма значение просто да печати без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadelius Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 мога да ти намеря лазерен черно-бял HP формат А4 за 100-115 лева. пиши ми лс ако се интересуваш за да ти кажа точна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 мога да ти намеря лазерен черно-бял HP формат А4 за 100-115 лева. пиши ми лс ако се интересуваш за да ти кажа точна цена. Мерси за предложението но ми трябва цветен принтер очаквам още оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Значи уточних се трябва ми мастилено струен принтер или там както се водят на мастилна уснова. Чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.