leon_asuko Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Цената е 11лв. Ново е и не е разопаковано. Просто е взето по погрешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 имам интерес стига да има сериозен коментар на цената-по фирмите се продава по $7 с ДДС и с гаранция,запази ми го до утре вечер,ще се свържа на ЛС с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_asuko Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 имам интерес стига да има сериозен коментар на цената-по фирмите се продава по $7 с ДДС и с гаранция,запази ми го до утре вечер,ще се свържа на ЛС с теб. Пусти му Никул ден забравих да постн-а. Джаджата за сега е запазена. Ако човека не се съгласи ще ти пратя съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_asuko Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ПРОДАДЕНО Моля модератора да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.