Jump to content
BulForum.com

Търся процесор сокет А до 1 гхц

Recommended Posts

Duron 750 - 18 лв

Закупен от inherit.

Само искам да дам един малък пример как човек може да се изложи за 2 лв. Днес цял ден бях в София и нямаше как да взема процесора преди работното време на inherit да свърши понеже се прибрах в 8 а ми трябваше спешно за тази вечер. Обадих се на един приятел да мине и да го купи вместо мен и да си го взема после от него. Когато се видяхме с него се оказа, че inherit му го е продал за 20, вместо за цитираните 18. Изобщо не съм за 2-то лв отгоре, нищожни пари са, просто ми е смешно как човек може да си плюе на реномето за 2 смешни лева.

Закупен от inherit.

Само искам да дам един малък пример как човек може да се изложи за 2 лв. Днес цял ден бях в София и нямаше как да взема процесора преди работното време на inherit да свърши понеже се прибрах в 8 а ми трябваше спешно за тази вечер. Обадих се на един приятел да мине и да го купи вместо мен и да си го взема после от него. Когато се видяхме с него се оказа, че inherit му го е продал за 20, вместо за цитираните 18. Изобщо не съм за 2-то лв отгоре, нищожни пари са, просто ми е смешно как човек може да си плюе на реномето за 2 смешни лева.

2-та ти лева съм ти ги отделил, седят и те чакат. Чак когато твоят човек си тръгна, видях че цената е 18. Иначе той сам ми каза "трябва да ти дам 20 лв". Питай го. Работили сме заедно неведнъж и ще продължаваме да работим, много ясно че няма да се излагам за 2 лв. Просто избърза с изводите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...