N00KiE Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Чакам предложения с разумни цени ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smb Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Duron 750 - 22лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 не ме устройва .... Следващия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Duron 750 - 18 лв Duron 850 - 24 лв Duron 950 - 31 лв Duron 1000 - 38 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Duron 1600MHz,ако те устройва. Цена:42лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Duron 750 - 18 лв Закупен от inherit. Само искам да дам един малък пример как човек може да се изложи за 2 лв. Днес цял ден бях в София и нямаше как да взема процесора преди работното време на inherit да свърши понеже се прибрах в 8 а ми трябваше спешно за тази вечер. Обадих се на един приятел да мине и да го купи вместо мен и да си го взема после от него. Когато се видяхме с него се оказа, че inherit му го е продал за 20, вместо за цитираните 18. Изобщо не съм за 2-то лв отгоре, нищожни пари са, просто ми е смешно как човек може да си плюе на реномето за 2 смешни лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Закупен от inherit. Само искам да дам един малък пример как човек може да се изложи за 2 лв. Днес цял ден бях в София и нямаше как да взема процесора преди работното време на inherit да свърши понеже се прибрах в 8 а ми трябваше спешно за тази вечер. Обадих се на един приятел да мине и да го купи вместо мен и да си го взема после от него. Когато се видяхме с него се оказа, че inherit му го е продал за 20, вместо за цитираните 18. Изобщо не съм за 2-то лв отгоре, нищожни пари са, просто ми е смешно как човек може да си плюе на реномето за 2 смешни лева. 2-та ти лева съм ти ги отделил, седят и те чакат. Чак когато твоят човек си тръгна, видях че цената е 18. Иначе той сам ми каза "трябва да ти дам 20 лв". Питай го. Работили сме заедно неведнъж и ще продължаваме да работим, много ясно че няма да се излагам за 2 лв. Просто избърза с изводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.