eurofootball Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Обувките са купувани от Рок магазина на главната ( 52 лв ) според мен са тип военни отговарят на 44 номер но с по дебели чорапи сигорно ще станат и на 43 начална цена 20 лв стъпка - 2 лв блиц цена- 28лв край на търга 6-декември 20 часа добавям + и една тениска на Iron Maiden - Brave new world - 4лв Камофлажен панталон 3/4 ( черно бяло сиво ) носен ми е от Германия цена 15 лв неделя вечерта трябва да имам снимки на всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Интересувам се, но дай някаква снимка и кажи колко са носени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurofootball Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Купих си ги за началото на даскало някаде около 10 септември да кажем. Не сам ги носил повече от 2 седмици. За последен път ги сложих началото на ноември ... снимки да се надявам да имам до неделя вечерта понеже утре съм извън Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.