Rolla Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 купувам енциклопедия "История на света", от промоцията на МТел, ако на някой му трябват примите да педложи цена за енциклопедия Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 сори грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 5 лева от мен Нещо не ми изглежда че си прочел правилно, купувам енциклопедията не продавам картите. Предлагаш цена за енциклопедията, ако се разберем отиваш харесваш си пакета и го купуваш и ми продаваш енциклопедията. Иначе ако продаваш енциклопедията за 5лв идвам да я взема лично и веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Имам "Географията на света" от предишната промоция на Мтел,ако това ти трябва прати ЛС да се разберем за цена .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 Закупена от inherit, на когото благодаря Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.