divanov Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Стават и за Sharp: Слушалки сони - пунтаж, но стават - 5лв. Сони мемори стик 64мб 20лв. Зарядно за кола - оригинално - батерията ми държеше повече ако е зареждана с него 20лв. USB data кабел + софтуер - 20лв. всичко заедно - 55лв. Цените разбира се подлежат на коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Дата кабела е запазен, давам останалото за 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Мемори стика за 10 лв.?! EDIT:Мемори-то става ли за ГСМ Сони Ериксон?Мемори стик дуо ли е?Малка Карта ли е или е адаптор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Ами ок, ако ти дойдеш да си я вземеш иначе за 15лв. ще ти я докарам където искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Сигурен ли си, че става за Sharp 902SH? Ако data-кабела става, мога да го взема, но не на тая цена естествено (нов е 10-15лв, ти му искаш 20...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 Ами не - кабела не струва 10-15 лв. , а 25 - аз поне не го намерих никъде за по-малко и го купих от софия и с куриера ми излезе... така че цената е 20лв а дали става разбери ти - писал съм че кабела по дефолт е за НЕК е313. Пък и най лесно е като го тестнеш на място, но както искаш... а щях да те питам дали тоя твоя апарат наистина има TV OUT?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Ами да, има, затова ми трябват всички видове кабели за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.