Jump to content
BulForum.com

Търг: Mustek GSmart D50

Recommended Posts

Първоначална цена: 90 лв

Стъпка: 2 лв

Блиц цена: 120 лв (Може да я променя надолу с течение на времето)

Край на търга: 20.12.2006 (Може да променя датата и да приключи и по-рано, но ще има поне 1 седмица предизвестие за участниците)

Коледна цена - 90 лв !!!

Повече информация:

Описание: Mustek GSmart D50

Цената включва:

* Апарата

* USB кабел за връзка с компютър

* Video кабел за връзка с телевизор

* Чантичка за носене (джоб за апарата, джоб за допълнителен чифт батерии, джоб за мемори карта, закача се на колан или има 2 халки за носене на връзка)

* 2 диска с драйвъри и софтуер

* връзка за носене (на апарата, не на чантичката)

* един чифт презареждащи се батерии Toshiba

Не можах да намеря книжката и кутията. (Мисля, че знам къде са, но ще ги имам след нова година (поне книжката със сигурност, кутията може да е изхвърлена))

Повече информация - сайт на производителя

Кратко описание от мен: Апаратчето е много компактно и леко, използано е много малко (предимно като четец за карти). Има светкавица, микрофон, 4х цифров зуум, 1.5 инча TFT дисплей, макро режим, някакви ефекти, диктофон, снима видео клип със звук 320х240 (времетраенето е ограничено само от свободната памет), има диктофон (доста добър според мен), със софтуера за пц-то може да снима и на 640х480, както и да прави снимки на тази и по-ниски резолюции (иначе снима само на 5/3/1 мегапиксела).

• 3 weeks later...

Коледна Цена!!!

Понеже нямаше много желаещи, вече не е търг, а е с фиксирана цена от 90 лв.

P.S. Може да продам и видео кабела отделно, ако някой има интерес към него да пише ЛС.

Временно се сваля от продажба.

В момента съм прекалено зает с учене за изпити и не мога да се занимавам с продажбата му. Ще го пусна в продажба през януари. Знам, че желаещите го искат сега за празниците, но нямам никакво време вече. Извинявам се.

До всички, които ми предлагат по-малко пари на ЛС - ЦЕНАТА Е ТВЪРДА

По-голямата част от снимките са снимани с него. (Без тези от Виена, "тежки тренировки", "човек се облича...", "happy", "каменица..." и "от 9 ...")

След Празниците, когато имам време ще кача само негови снимки и ще дам линк, това го добавих, защото сега нямам време да се занимавам...

Ето какво измислих:

Ако някой много държи да го купи преди коледа, може да се разберем да се видим утре (четвъртък 20.12.06) по някое време, оглежда го на място, ако му хареса ми дава 90 лв, като му давам 1 ден за тест и ако нещо не му хареса (например качеството на снимките при изкуствено осветление) може да се откаже и да ми го върне в петък вечерта и аз му връщам парите съответно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...