Jump to content
BulForum.com

продавам дъно

Recommended Posts

май най големия смотаняк си ти, защото ме разкарваш два дни за туй ти ми дъно.Първо-сега нямам пари,второ-сега пък съм на лекции,трето-сега пък имам работа. Аз няма само с теб да се занимавам,защо си мислиш че всички са така айляк като тебе-да се чудат къде да се наврат по цял ден.Като имаше такъв мерак за дъното защо не намери време да дойдеш да си го вземеш от мене,а трябваше аз да те издирвам цели два дни.Това дъно не съм го обещал на никой ни-най- малко пък на теб селяндур.Дъното е продадено на inherit.hit.bg за сумата от 40 лв-колкото ти бях казл на теб.Сделката стана за 3 минути които ти така и не можа да отделиш. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА.

ТNT аве не се коси толкова мноо, вярно не е коректно от негова страна, ама спокс... Ако искаш към петък ще ми изпадне едно дъно s.478 на ABIT i845e... Ако ти върши работа де... (само да го пробвам че работи и ще го пусна в обява)

Аз не се кося за себе си все ми е тая ама защо трябваше да ми гарантира ? И представа си няма какво усилие ми коства...Все едно мина ми вече както и да е оправих се с човека каза няма проблем.

Този ако беше истински пич да ми беше казъл че иска някой лев отгоре щях да му доплатя, той дори не ме попита да се оправя няма да са занимавам с него

Съжелявам че избухнах така и са даржах вулгарно

ще си едитна постовете

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...