Jump to content
BulForum.com

Купувам RAM памет, може и бартер за 2х256МВ

Recommended Posts

Ами това е, търся си още памет. В момента имам 2х 256MB DDR 333MHz, искам да заменя 1 от тях за 512МВ или двете за 1GB (имам само 2 слота). Мога и да купя, ако има изгодни оферти, а тия ще ги продам. Очаквам актуални оферти, скоро купувах от магазина нова 512МВ за 100лв., така че на магазински цени няма смисъл да ми предлагате. Благодаря!

Не виждам смисъл, 7лв. не е никаква далавера, да не говорим, че се намира и без ДДС по някои фирми. Ако искаш бартер за 1 от 256-ците, кажи колко пари отгоре, но цената ти е магазинска, аз търся нещо евтино втора ръка, гаранция също не ми трябва.

Ами това е, търся си още памет. В момента имам 2х 256MB DDR 333MHz, искам да заменя 1 от тях за 512МВ или двете за 1GB (имам само 2 слота). Мога и да купя, ако има изгодни оферти, а тия ще ги продам. Очаквам актуални оферти, скоро купувах от магазина нова 512МВ за 100лв., така че на магазински цени няма смисъл да ми предлагате. Благодаря!

Ами аз горе-долу съм в твоята позиция, с тази разлика че имам 4 слота. Ако решиш да се разделиш с паметта и обявиш няква цена за нея може да стигнем до някакво споразумение.

Единственото нещо което ме притеснява защото много не съм в час дали няма да има проблем защото моята памет на дъното е DDR SDRAM PC3200 na 200MHz. Последното инфо е според програмата Everest.

Понеже вече получих няколко оферти да си продам моята памет 2х 256МВ, предлагайте по-голяма - 1 или 2х 512МВ или 1МВ. НЕ на магазински цени, ако искам да я купя на такава, няма да е от тоя форум, аз от фирма за компютри на мои приятели.

Забравих да спомена, че имам и 1х 512МВ RAM, която купувах чисто нова съвсем наскоро и ми е на другия компютър, така че и нея мога да я включа в бартерите, идеята ми е да си увелича паметта с доплащане от моя страна.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...