Hypocrat Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Продавам Sony Playstation 2 в отлично състояние с 2 джойстика аналогови. Сонито върви със 6 игри Pro evolution soccer 4, The suffering, Crash Bandicoot, Football Maneger 2005, Red faction, Driver 3. Цената е 300 лв. със игрите, допуска се договаряне. Продава се също и Sony Playstation 1 с 2 джойстика и 15 игри. Съжалявям но в момента незнам игрите на изуст. Цената е по договаряне. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer_x Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 PS 2 имали чип и дали се продава без игрите, а също така имали карта в комплекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 PS 2 имали чип и дали се продава без игрите, а също така имали карта в комплекта Незнам точно за какъв чип ме питаш. Мемори карта липсва за съжаление. Бих ти я дал без игрите но незнам колко пари да ти искам. Каж горе долу каква цена те урежда. Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Незнам точно за какъв чип ме питаш. пита те дали има чип, за да работи с фалшиви игри или само с оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 пита те дали има чип, за да работи с фалшиви игри или само с оригинални Мерси Stenli за уточненито. Ами няма чип до колкото аз знам. Конзолата е внос от Англия а аз до колкото знам там не си падат по фалшиви историй. Така че няма чип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 какви са игрите за еденицата и горе-долу какви пари и търсиш?и тя ли няма чип бтв?и чете ли всички дискове,че конзолата май е по-стара от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Давам 100лв за самата конзола без джойстиците кабелите игрите и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 какви са игрите за еденицата и горе-долу какви пари и търсиш?и тя ли няма чип бтв?и чете ли всички дискове,че конзолата май е по-стара от мен Значи знам че чете всички дискове които имам без никакъв проблем. Игрите са горе долу: Alone in the dark (супер яка игра за времето си), Sydney Olympic games 2000, Pro evolution soccer 2, Quake 2, Silent Hill 1, и още някаде около 7-8 игри които не си спомням в момента. Искам и 120 лв. със всички игри има си и мемори карта. Давам 100лв за самата конзола без джойстиците кабелите игрите и т.н. Просто немога да ти я дам без нищо щото аз после нямям кякво да ги правя тези джаджи в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Да разбира се, просто ме имай впредвид ако нещо се закучи продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer_x Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Относно цената за PS 2 с чип и няколко игри и мемори карта върви за около 230 а също така зависи и коя конзала е дебелата или тънката защото има разлика в цената за поставянето на чипа от около 80 до към 100. Затова ти си прицини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.