Jump to content
BulForum.com

Продавам Sony Playstation 2

Recommended Posts

Продавам Sony Playstation 2 в отлично състояние с 2 джойстика аналогови. Сонито върви със 6 игри Pro evolution soccer 4, The suffering, Crash Bandicoot, Football Maneger 2005, Red faction, Driver 3. Цената е 300 лв. със игрите, допуска се договаряне.

Продава се също и Sony Playstation 1 с 2 джойстика и 15 игри. Съжалявям но в момента незнам игрите на изуст. Цената е по договаряне.

Благодаря.

PS 2 имали чип и дали се продава без игрите, а също така имали карта в комплекта

Незнам точно за какъв чип ме питаш. Мемори карта липсва за съжаление. Бих ти я дал без игрите но незнам колко пари да ти искам. Каж горе долу каква цена те урежда. Мерси :)

пита те дали има чип, за да работи с фалшиви игри или само с оригинални:)

Мерси Stenli за уточненито. Ами няма чип до колкото аз знам. Конзолата е внос от Англия а аз до колкото знам там не си падат по фалшиви историй. Така че няма чип.

какви са игрите за еденицата и горе-долу какви пари и търсиш?и тя ли няма чип бтв?и чете ли всички дискове,че конзолата май е по-стара от мен :lol:

какви са игрите за еденицата и горе-долу какви пари и търсиш?и тя ли няма чип бтв?и чете ли всички дискове,че конзолата май е по-стара от мен :lol:

Значи знам че чете всички дискове които имам без никакъв проблем. Игрите са горе долу: Alone in the dark (супер яка игра за времето си), Sydney Olympic games 2000, Pro evolution soccer 2, Quake 2, Silent Hill 1, и още някаде около 7-8 игри които не си спомням в момента. Искам и 120 лв. със всички игри има си и мемори карта.

Давам 100лв за самата конзола без джойстиците кабелите игрите и т.н. :)

Просто немога да ти я дам без нищо щото аз после нямям кякво да ги правя тези джаджи в мен.

Относно цената за PS 2 с чип и няколко игри и мемори карта върви за около 230 а също така зависи и коя конзала е дебелата или тънката защото има разлика в цената за поставянето на чипа от около 80 до към 100. Затова ти си прицини :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...