Jump to content
BulForum.com

Продавам Hi-Fi MiniDisc Deck

Recommended Posts

Моделът има много функции, като освен основните "просвирване, пауза, спиране, назад, напред" разполага със "отрязване до милисекунди, съединяване на тракове, fade out & in по време на запис и възпроизвеждане. Това не е преносимо мини-диск устройство, а настолен модел с изключителен дизайн и много възможности за връзка с други оптични устройства и се слави с бързодействие на зададените задачи - не напразно беше и все още е предпочитан модел за много музиканти, които ги използват по време на изяви. Разполага с коаксиален, оптичен и аналогов вход за запис. Моделът е в черно и си върви с дистанционното, което напрактика може да върши всичко, което може да направите и от самия миди-диск дек. Записвал и възпроизвеждал не повече от 30 диска. През последните година-две го използвах само за AD-DA т.е. цялото ми домашно озвучение минаваше през него и управлявах силата на звука с дистанционното. Хубавото е, че има 2 стерео аналогови изхода и по този начин може да подадете сигнал до 2 усилвателя (както правех аз) примерно. Всеки hi-fi фен трябва да има такова нещо. На времето го взех на лизинг и ми излезе над 700 лв. Сега му търся 120 лв със всички аксесоари към него. Също така трябва да добавя, че устройството е в перфектно външно и техническо състояние. Кристален запис и звук.

B00005JJ4Y.03.LZZZZZZZ.jpg

Prodaden.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...