officeman84 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Моделът има много функции, като освен основните "просвирване, пауза, спиране, назад, напред" разполага със "отрязване до милисекунди, съединяване на тракове, fade out & in по време на запис и възпроизвеждане. Това не е преносимо мини-диск устройство, а настолен модел с изключителен дизайн и много възможности за връзка с други оптични устройства и се слави с бързодействие на зададените задачи - не напразно беше и все още е предпочитан модел за много музиканти, които ги използват по време на изяви. Разполага с коаксиален, оптичен и аналогов вход за запис. Моделът е в черно и си върви с дистанционното, което напрактика може да върши всичко, което може да направите и от самия миди-диск дек. Записвал и възпроизвеждал не повече от 30 диска. През последните година-две го използвах само за AD-DA т.е. цялото ми домашно озвучение минаваше през него и управлявах силата на звука с дистанционното. Хубавото е, че има 2 стерео аналогови изхода и по този начин може да подадете сигнал до 2 усилвателя (както правех аз) примерно. Всеки hi-fi фен трябва да има такова нещо. На времето го взех на лизинг и ми излезе над 700 лв. Сега му търся 120 лв със всички аксесоари към него. Също така трябва да добавя, че устройството е в перфектно външно и техническо състояние. Кристален запис и звук. Prodaden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.