FENA Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Продавам кабел за ТвОут.Дължината на кабела е ~ 5 метра.Ако някой се интересува да пише тук,или на ЛС.Цена 5лв.,и понеже не знам колко точно може да му се вземе,ако някой даде повече го взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Колко метра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 Имаше въпроси за дължината на кабела и на ЛС.Кабела е дълъд ~ 5 метра.Не го мерих с точност до сантиметър,но +/- 10 сантиметра не мисля,че са фатални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_bg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 взимам го само кажи каде и кога да се видиме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 взимам го само кажи каде и кога да се видиме . Имам те впредвид,както съм писал и в първи пост,ако никой не даде повече ти ще го вземе.Казвам го,защото има и други заинтересовани.До утре ще имаш отговор най-вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 След като adrian_bg ми върза тенекия вчера за кабела,и още не ми е отговорил на skype каква е била причината офертата за кабела си остава в сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.