Rotting Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 И двете неща ми бяха "завещани" като не-напълно-функциониращи - EtherNer Switch 10/100MBps. SH-9008P, 8 порта - за него знам, че някои портове работели, други - не. Не съм го пробвал, нямам и намерение . Цена 5лв - Philips DVD R/RW PBDV1640G - връзвал съм я към компютъра, разпознава се от дъното и Уиндоуса. Проблема е, че при натискане на бутона, трея - не се изкарва веднага/изкарва се до половина/изкарва се целия, но не се прибира веднага/изкарва се след 1-2мин - общо взето, всеки път реагира по различен начин. Явно проблемът е с вкарването-изкарването Сложих му новия фърмуеър, нямаше никакъв проблем със записа, но определето не е от него. В сервиза на Ера ми казаха, че трябвало да се смени някакво "драйверче на моторчето", но в момента не можели да намерат. Повече не съм се занимавал с нея. Цена 10лв. Ето снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 vzemam switcha plashtam cash samo iskam da go testvam da vidq ima li izobshto portove raboteshti che ako nqma se otkazvam ako ima i varshi rabota go vzemam vednaga pishi da se razberem kvo shto ofertata mi e validna dnes do 17:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 ПРОДАДЕНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.