Jump to content
BulForum.com

Продавам pocket pc+gsm

Recommended Posts

Продавам pocket pc+gsm-qtek 9100.

Чисто нов!В комплекта давам и 512 мн миниСД карта.Има всичко включено в комплекта(слушалки,зарядно,кабел за ПЦ,зарядно,2 стилуса,2 диска,много готино калъфче).

Давам и преходник за 3.5 аудио жак.Работи с карта и на мтел и на глобул и на вивател.Има много интересни игри и много удобни програми(мога да ги махна ако искате).

За тези който не занят апарата има wi-fi,bluetooth,IR,qwerty,touchscreen,1.3 mpx camera,2 speakers.

Може да го видите в mobilebulgaria.com

цена-790лв

За виждане го виждам, ама що ми се струва, че в магазина е по-евтин от твоя?

забележката е правилна

Сложих му такава цена защото моят е на практика нов=>трябва да е 750 лв,но ако си за познат единствено по интернет е толкова.В Пловдив можеш да го намериш нов най-евтино за 999лв.

И мисля ,че е рисковано по-принцип да купуваш от интернет.

Забравихд а кажа ,че има и една година гаранция още :)

Мисля ,че цената ми е напълно реална.

Според тебе някой ще се интересува ли ако свалиш цената с 10лв. Стига с тези ъпове !!! :angry1

Цитат от правилата:

"За продукти с цена 400 лева или повече минималното понижение на цената е 20 лева. "

Според тебе някой ще се интересува ли ако свалиш цената с 10лв. Стига с тези ъпове !!! :angry1

Цитат от правилата:

"За продукти с цена 400 лева или повече минималното понижение на цената е 20 лева. "

ок де :angry:

просто искам да продам телефона

770лв нова цена 20 лева е стъпката вече

Цитат от правилата:

Е голяма работа, че си е ъпнал темата. Минали са 5 дни, сваля 10лв и си ъпва темата. Продава качествен продукт, ама може ли да сваля всеки ден по 20лв щото са се появили 20-тина обяви от типа - продавам капачки от бира за по 10ст. всяка или продавам герой от незнам си коя онлайн игра за 5лв :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...