mrdds Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Частите са от ликвидиран магазин за двутактовите возила.Искам да се извиня,че не пиша конкретни артикули и цени,според правилата на раздела,но частите са около 100-тина артикула и само ще затормозявам форумци с четене.Който се интересува от тях може да прати ЛС,тъй като предполагам ,че темата ще бъде заключена. Частите са нови,германски,оригинални и на цени с поне 50% по ниски от пазарните. Ами това е,още веднъж се извинявам че не съм по правилата. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Без да дадеш списък няма да стане и най добре го направи ТУК, може и като гост без да се регистрирваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Интересувам се от доста неща. Направи ми една оферта и прати на ЛС. Части,бройки и цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Мен също много ме интересува за трабант !Изпрати ми на ЛС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 Без да дадеш списък няма да стане и най добре го направи ТУК, може и като гост без да се регистрирваш. Мерси колега,има там опис.Мога и тук да го пусна,но по-добре ще е да го пращам на ЛС,все пак няма чак толкова много шофьори на 2-тактовите возила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Купувам всички втулки за предницата ,но само при положение че са немски! За ТРАБАНТ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 немски са да,имах до миналата седмица около 100бр.,останаха към 10-тина. Да не говорим че съм продал и монтирал над 500бр.Ще ти пиша на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.