BoardMan Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Tочки за достъп (Access Point) работещи по стандарт 802.11 b/g с изход за външна антена. Поддържат режими AP, Client, Bridge, Repeater, WDS, AD-HOC. Модел: Canyon CN-WFAP Скорост 11 и 54Мбит, изходна мощност 350mW (след хардуерна модификация). Имат гаранционни карти, но при хардуерната модификация гаранцията отпада. Давам 3 месечна производственна гаранция от мен при обявената цена. Продават се в Пловдив - Цена 180лв. за комплект или 100лв. за единична бройка. Повече информация за модела: CN-WFAP EDIT: Вече си имат пълна гаранция от една година към дилъра от който ги взимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Устройствата вече са модифицирани към висока изходна мощност (320-350mW). EDIT: Който се интересува от повече подробности и информация около модификацията и сравнителна характеристика нека посети следващият линк: http://wfap.bjr-labs.com/ Цената на модифицираната версия с висока мощност е 100 лв (без коментар за смъкване), като тя е около 1/2 като се има на впредвид какви са цените на устройства с мошност 200мВ, камо ли такива от 320-350мВ, които и не се предлагат за обща употреба: Senao 400mW За пресечен терен (употреба през стени в помещения) се усеща значително повишаване на устойчивостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Давам 50лв за модифицираното Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Интересуват ме 2те АПта, но имам няколко въпроса: 1. Как точно са модифицирани хардуерно и как това се отразява на оставащата им гаранция. Обикновенно при хардуерни модификации гаранцията отпада. 2. Така модифицирани колко време ще работят. Т.е. опира пак до първото - каква гаранция ми даваш. 3. 10 минутен тест при мен в офиса. Ако теста ме удовлетвори съм склонен да дам 150 лв. за 2те АПта без да задавам въпроси за гаранция. За връзка с мен има достатъчно координати в подписа ми. Приятен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 vzimam gi i dvete za 155 lv. no ako modivizira6 i drugoto i im sloji ednakvi firmware-ta . no spored men barka6 za postignatata izhodna mo6tnost ot 350 mw. drasni na PM gsm da ti zvanna koga i kade da gi vzema az neiskam test ,nito garanziq 4esna duma mi stiga. Цената на модифицираната версия с висока мощност е 100 лв (без коментар за смъкване), като тя е около 1/2 като се има на впредвид какви са цените на устройства с мошност 200мВ, камо ли такива от 320-350мВ, които и не се предлагат за обща употреба: a tuk moje da posporim ,imam 2 po 500 mw i 3 po 200 mw (booster-i se kazvat) ne6to podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Значи бустерите са усилватели и се закачат зад АП-то, обикновенно и те са много парчки, като сложиш и АП-то към тях концепцията излиза златна EDIT: За тези дето питаха за хардуерната модификация, както и за гаранцията - за да не разводнявам темата съм изнесъл по-подробна информация на отделен ликн: http://wfap.bjr-labs.com/ @star_net - благодаря за доверието, и за това те са твой за 155лв Даже ще ми е приятно да си и полафим и да направим и демо разбира се ако имаш временце. За останалите цената остава 100лв за брой, а ако са повече от 1 брой с отстъпка 180 в комплект (2бр. за линково трасе). При интерес пишете - мога да мод-на и още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Двете заминаха при @Star_Net. В момента в наличност нямам, но който прояви желание може да му бъдат модифицирани нови... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Двете заминаха при @Star_Net. В момента в наличност нямам, но който прояви желание може да му бъдат модифицирани нови... имам няколко въпроса... 1. след модификацията на практита как се представят устройствата? т.е на какви разстояния са пробвани със стандартните антени и каква скорост хващат на тези разстояния? Как се справят с панелените стени и с пряката видимост при не много замърсен ефир? 2. случва ли се устройствата да "забиват" т.е да се налага хардуерно да се ресетват и колко често 3. колко струва самото модифициране т.е ако аз ти дам таково устройство или няма такъв вариант... (моляте да ми отговориш на този въпрос на лс/рм за да си нямаме ядове с модераторите и/или с други потребители) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 имам няколко въпроса... 1. след модификацията на практита как се представят устройствата? т.е на какви разстояния са пробвани със стандартните антени и каква скорост хващат на тези разстояния? Как се справят с панелените стени и с пряката видимост при не много замърсен ефир? 2. случва ли се устройствата да "забиват" т.е да се налага хардуерно да се ресетват и колко често Не забиват често - поне едното бе работило в продължение на около месец без да забие (не се е налагало да го рестартирам докато го ползвах) в режим АП (другото така и не бе разопаковано до последно). Със стандартните си антенки и с лаптоп за клиент преди модификацията се покриваха разстояния 200-300м пряка видимост. Не съм тествал след модификацията колко се е увеличил този диапазон. При закрити пространства между 4 стаи по пътя на сигнала след модификация се вързва нa Signal Very Good, а преди модификацията се вързваше на Signal Low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Ако аз ти предоставя устройства, колко искаш да ми ги модифицираш и в какъв срок можеш да го направиш? На първо време няма да искам повече от 3-4 радиа. Ако може, отговори ми на ЛС и ми дай координати за връзка. Темата ме интересува и според мен е обект на малко по-дълъг разговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.