Breez Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Taka значи продавам въпросната карта със горе посоченото охлаждане!Картата е с R360 ядро и с залмана се клоква,като луда!Закупена е от Ресет и беше гаранционна до преди няколко месеца,т.е. вече няма гаранция,но си работи повече от перфектно!Цената за която се продава е 160 лева и като се има напредвид,че само охлаждането струва 35-40 лева мисля,че си заслужава вниманието!Ето и едно ревю,какво може тази хубавица: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review....000r9800pro0105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Бартер + доплащане устроива ли те ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Бартер + доплащане устроива ли те ? Не само сума в кеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Картата е супер за игри.Невероятен оверклок.Един от най-добрите вариянти за AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 На колко време ще рече , че е картата след като и изтекла гаранцията скоро .... И не разбрах в линка дали тази карта има виво (видео ВХОД) или само тв-оут ?!? Защото отзад гледам буксичките , а пък никъде не е споменато да има ... Ядрото до колко горе долу успява да се клокне викаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Картата е лудница и е перфектна за АГП. Имал съм същата. За жалост вече не правят такива здрави карти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 На колко време ще рече , че е картата след като и изтекла гаранцията скоро .... И не разбрах в линка дали тази карта има виво (видео ВХОД) или само тв-оут ?!? Защото отзад гледам буксичките , а пък никъде не е споменато да има ... Ядрото до колко горе долу успява да се клокне викаш ? Hot tova e kartata na Dino pitai nego da te svetne!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Колко битова беше шината към паметта на тоя звяр? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Колко битова беше шината към паметта на тоя звяр? 256 bit e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Добре , значи както го смяташ - 40 лв от охлаждането . Т.е. 120 лв само за картата, такава възможност има ли? Ще обясниш ли какво значи "да се клоква като луда" , някой тест да пуснеш ? Коментари по цената ? Мисля ,че картата (само тя ) реално струва около 100 лв в днешни дни . Пиши ,ако си съгласен . Едно отклонение : petst , ти какво отношение имаш към продажбата на картата? Приятел си на човека или просто не може да пуснеш един гугъл ?Ъпваш темата или какво ? Кажи ми ,ако ти лепнат пак някое наказание пак ли няма да знаеш за какво е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Добре , значи както го смяташ - 40 лв от охлаждането . Т.е. 120 лв само за картата, такава възможност има ли? Ще обясниш ли какво значи "да се клоква като луда" , някой тест да пуснеш ? Коментари по цената ?Мисля ,че картата (само тя ) реално струва около 100 лв в днешни дни . Пиши ,ако си съгласен . Едно отклонение : petst , ти какво отношение имаш към продажбата на картата? Приятел си на човека или просто не може да пуснеш един гугъл ?Ъпваш темата или какво ? Кажи ми ,ако ти лепнат пак някое наказание пак ли няма да знаеш за какво е ? Значи по принцип картата е на един френд!Аз съм му слагал охлаждането и съм му е клоквал,но съм забравил точно до къде ходеше!Със сигурност обаче помня,че достигаше близки честоти до тези от ревюто,което съм дал по горе...там има и достатъчно тестове!Картата засега се продава комплект с охлаждането,ако има промяна на това условие ще го уточня в темата,но и при това положение цената само на карата няма да стане 100 лева!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Добре , значи както го смяташ - 40 лв от охлаждането . Т.е. 120 лв само за картата, такава възможност има ли? Ще обясниш ли какво значи "да се клоква като луда" , някой тест да пуснеш ? Коментари по цената ?Мисля ,че картата (само тя ) реално струва около 100 лв в днешни дни . Пиши ,ако си съгласен . Едно отклонение : petst , ти какво отношение имаш към продажбата на картата? Приятел си на човека или просто не може да пуснеш един гугъл ?Ъпваш темата или какво ? Кажи ми ,ако ти лепнат пак някое наказание пак ли няма да знаеш за какво е ? На ПМ ти отговорих, но ще го направя и тук за да не оставят с лошо впечатление хората от твойте инсинуации хората. Имам интерес към картата да. Дали ползвам гугъл или не за теб няма значение. Питам най-културно в темата инфо да ми дадат за картата. И пак ще попитам имаш нещо лично към мен ли? За картата, както казах и на собственика и на ПМ бих дал 140 лева, но ще изчакам да видя дали ще имам достатъчно пари... и дали няма да се продаде по-рано... Все пак не мога да задължа човека да ме чака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Нова цена на картата 155 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Продадена.Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Продадена.Затворете темата Помисли - твоя работа ли е да го обявяваш?! Повтарям - резултата от сделката го обявява само авторът на обявата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Помисли - твоя работа ли е да го обявяваш?! Повтарям - резултата от сделката го обявява само авторът на обявата! Ми след като картата е моя и горе в темата го пише....Да моя работа е.Много си лош да знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ми след като картата е моя и горе в темата го пише....Да моя работа е.Много си лош да знаеш Опааа Съжалявам Все пак трудна работа внимателно да проследя сложната далавера Виждам автор на обявата един човек, чак сега виждам по-надолу, че е друга работата Съжалявам още веднъж..., а и често се случва друг да обявява резултат, което не е задължително да не е вярно, но нямам намерение да занимаваме съда за да разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.