Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокарта Асус 6800

Recommended Posts

Видеокартата е чиста 6800на Асус ревизия А1 на ядрото. Отключва се с рива тунер без забележки до 16 пайпа. 16 пикселни конвейра и 6 вертексни шейдъра. Клоквана е един единствен път с цел да се види със стандартното охлаждане колко ще отиде. Резултата е 400MHz ядро и 850MHz памет. Да уточня паметта е 128Mb DDR. Ето линкче със спецификациите на картата: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?mode...p;l2=7&l3=3

За качеството на картата няма да говоря всички знаят асус що за фирма е. Досега всичко, което е излезнало като игри си върви на нея и няма грижи. 16-те пайпа също не са за пренебрегване. Желаещите да я видят веднага мога да им демонстрирам картата в работно състояние.

Начална цена 170 лева.

Стъпка на наддаване 5 лева.

Край на търга 27.10.2006г.

Купувана е 11 месец 2004 година от Ера компютърс. В 3д марк 2005 вади без клок отключена към 5000 точки, не помня точно вече. Пълна окомплектвока има към картата, с няква чантичка за дискове и някви оригинални игри към нея. Tomb Rider нещо си Angel of darkness мьй. Картата изглежда едно към едно с тази снимка от нета: http://www.asus.com.tw/999/images/products/257/257_l.jpg

Супер ! Купена на блиц цена (която си остана нейзвестна ! ) преди края на търга . Ей това е "лоялен " продавач . Напомни ми да не се занимавам изобщо с нещо което продаваш !

Какъв е проблема не мога да разбера. Продавам нещо обявявам край на търга понеже правилата го изискват! Два пъти ми затварят по този повод теми, че не съм обявил край на търга. Трябват ми пари, за видеото никой не ми пише на ПМ нищо конкретно, един пич ми дава началната цена и даже ми звъни веднага на телефона. Естествено, че ще япродам. Блиц цена не мога да дам при положение, че искам да се наддава, или щеше да те задоволи да бях казал 300 лева блиц цена? Как да разбера, че се занимаваш с това, което продавам акот един ПМ не си ми пуснал? Ех как мразя такива като тебе, сърди се, че съм си продал видеото, а пък него го интересувало ама никаква реакция?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...