Jump to content
BulForum.com

Купувам Memory Stick DUO

Recommended Posts

Търса си Memory Stick DUO, а не DUO PRO и не по голям от 128MB. Защото телефона ми е SE S700i и неподържа DUO PRO или карта по голяма от 128MB. Та давайте предложения. :)

Търса си Memory Stick DUO, а не DUO PRO и не по голям от 128MB. Защото телефона ми е SE S700i и неподържа DUO PRO или карта по голяма от 128MB. Та давайте предложения. :)

i duo pro s adapter4e ti var6i rabota tozi tel niama da e ve4en rano ili kasno 6te si vzeme6 po nova seria

i duo pro s adapter4e ti var6i rabota tozi tel niama da e ve4en rano ili kasno 6te si vzeme6 po nova seria

Били разяснил какъв е този адаптер. Друга карта ли се слага в адаптера и след това заедно картата и адаптера се пъхат в телефона...обясними моля.

Били разяснил какъв е този адаптер. Друга карта ли се слага в адаптера и след това заедно картата и адаптера се пъхат в телефона...обясними моля.

samia memory stick duo pro se slaga v adapter4e i stava golaim kolkoto memory stick pro eto ti i snimka

tuk

Абре хора вия луди ли сте..точно такава карта си купих каквато вие ми показвате ма самоче 512МВ и това адапторче е за савсем други неща и адаптора е по-голям поне 2-3 пати от колкото картата. Трябва ми Memory Stick DUO.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...