madnez Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Zarqdnoto cenata da e priemliva A za nokiata me interesuva koi se zanimava shtoto na ruski parvo mi iskaha 10 lv posle zeha da mi drankat che kato ne bila ot bg i bila 1100b trqlo da im dam 30 lv za da q napravqt da raboti na teq chestoti tuk. Ta me interesuva tova taka li e shtoto mi kazha drugi che pak si rabotila na teq chestoti:). Ako nqkoi znae neshto da pishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Виж попитай тука . . Дано да ти помогнат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 nokiata ti e na 850/1900mgh a za da raboti v bulgaria triabva da ima 900mgh moje da se opravi no se poiqvqvat strani4ni problemi Bands: GSM 850/1900 MHz Works With: Cingular, T-Mobile, Fido, Rogers and other GSM Carriers in United States and Canada Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 da i az taka razbrah vinagi li se poluchavat stranichni problemi ili ponqkoga ? da znam dali da farlqm nqkoi lev za taia shmekeria ili da ne se zanimavam. Che me kefi tela ama da ne mi izleze prez nosa s teq gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 master-d v toq forum tam imam chuvstvoto che nikoi ne se logva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 аз имах преди такъв телефон но ми го откраднаха и сега имам само зарядното.Разменям го за оригинално зарядно за NOKIA или срещу 10лв,ако никой не иска утре го разменям за едно фалшиво на руски Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 znachi 10 lv sa mi mnogo no pyk originalno zarqdno za nokia me ustroiva shtoto imam 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 zarqdno si zakupih 10x to JOESKI close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.