Jump to content
BulForum.com

конфигурация

Recommended Posts

та значи компа е: duron 900mhz, HDD- 20 GB,video-GeForce 64 mb,RAM 192,+lan card,CDrom sony(na 6-7) meseca e,sound CREATIVE,poslednata ot istinskite hi-fi 2 ch karti,monitor SAMSUNG 15" супер картина!!!

цена-180лв. продавам го поради покупка на P4.

компа става за игри като всички HFS ,преди most wanted. :punk

значи поради не интерес за пс+монитора вече ги продавам и по отделно-крайна цена на пс-160 лв.

за монитора-25 лв!!!-самсунг 15''-работи перфектно,даже му давам поне 1 седмица гаранция!!!

Интересувам се от монитора, и ако ми хареса ще го взема, но за да не се разкарвам само, дай малко повече информация като година на производство, точният модел и снимка по възможност на твоя монитор.

ами можеш ли да ме почакаш 2-3 дена защото се появи клиент за двете неща заедно,ако се откаже веднага ще ти напиша всичкото инфо-снмка ще ти дам на е-маил защото не ми се занимава да я поствам тука а модела е 550s,15'' SyncMaster,ami na 4 годинки е и служи и до ден днешен много вярно!!

ако се стигне до там-идваш гледаш пробваш и купуваш!!! :) (ако не го изхварлиш през прозореца ,този монитор ще надживее всичките изцедени тфт-та-мое мнение)

та значи компа е: duron 900mhz, HDD- 20 GB,video-GeForce 64 mb,RAM 192,+lan card,CDrom sony(na 6-7) meseca e,sound CREATIVE,poslednata ot istinskite hi-fi 2 ch karti,monitor SAMSUNG 15" супер картина!!!

цена-180лв. продавам го поради покупка на P4.

компа става за игри като всички HFS ,преди most wanted. :punk

prodade li go.ako ne si imam interes.prigotvil sam to4no 165 lv:)))ako re6i6 ne6to svirkai da idvam da pla6tam i da go vzimam

Имам интерес към машината с монитора, за посочената цена от 180 лв. Ако може дай ми някакъв телефон за контакти и направо да го взимам (след тест естествено).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...