Jump to content
BulForum.com

Продавам Pocket PC Medion (TCM) MDPPC 250 с GPS навигация

Recommended Posts

Продавам Pocket PC Medion (TCM) MDPPC 250 с GPS навигация i SD karta 1 gb цена - 300 повече лв. инфо за покета тук -http://www.theregister.co.uk/2004/06/09/review_medion_mdppc250/ windowsa e на eng. a GPS навигацията с българска език

• 4 months later...

Има ли пътна карта на цяла България и карти на големите градове ако да на кои (Интересуват ме поне София, Пловдив, Варна, Бургас). Има ли възможност за автоматично преизчисляване на маршрута при проспусната отсечка?

• 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Има ли пътна карта на цяла България и карти на големите градове ако да на кои (Интересуват ме поне София, Пловдив, Варна, Бургас). Има ли възможност за автоматично преизчисляване на маршрута при проспусната отсечка?

Имам едно такова PDA ... по принцип няма карта в него ... преди 1-2 години от кадето го купих имаше вътре crack-нат OziExplorer ... но той неможе да навигира. Иначе може да си намериш по сайтовете iGO има карти за BG (за Пловдив, София и доста други градове), също така и има навигация, може да си преизчислява маршрути по зададени точки, да избягва пътища и темподобни ... и най важнжтж върви върху това PDA.

Като цяло съм доволен от моето. Слабите моменти са му буксата от домо за GPS ... малко е крехка и трябва да се внимава с нея и другото е че няма втора батерия в него и ако свалиш основната губи всичко ... батерията също е маничка кара 1 ден нормална работа с него (не постоянна ... на MP3 кара 2-3 часа max.) но по големи батерии се намират на нормална цена.

magdanos4o ако продаваш само кабела с GPS-а може да кажеш някаква цена.

А и някой ако има от другите модели на TCM с вграденият GPS и иска до га разкара може да каже ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...