`Donny-JC` Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 SGH-S300M-без забележки е телефона,ползван е от жена,перфектен.Към него има handsfree,втора батерия,зарядно,книжки,кутия и устроиство за зареждане на батерийте-110лв . Motorola C115-като чисто нов е.Кутия,зарядно и книжка.Към него върви като подарък и неотваряна b-connect карта,която при активирането получавате 10лв разговори.Motorolata работи само с глобулски карти-40лв. Двата телефона ги давам за 140лв заедно с b-connecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Davam ti 100/120lv nai-mnogo za dvete ne6ta!Ako iska6 moje da napravim taka,4e da ne mi dava6 b-connect za6toto taka ili ina4e ne mi trqbva! Pomisli i mi pi6i! skype:vapito Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 eto i snimkite snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Donny-JC` Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 Крайна цена 120лв за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.