Jump to content
BulForum.com

търся черен панел за нокиа 8800

Recommended Posts

значи търся си панелче за 8800-та искам да му сложа черен панел а не ми се дават пак една камари пари за нов телефон само заради цвета така че ако някой случайно има такъв (макар че не вярвам) нека да каже цена , приемам и съвети от къде мога да закупя такъв панел на разумна цена понеже в повечето магазини в които питах днес казаха че такова нещо не съществува а това не може да е вярно защото изобщо нямаше да го има този модел иначе

за който не се сеща става въпрос ето за това:

nokia8800_black.jpg

а ако някой може да пазарува от ибей готов съм да си заплята съответната сума за доставката + възнаграждение за човека който се навие да направи поръчката понеже аз и идея си нямам как става , виждам че доставката на панелите е worldwide което значи че би трябвало да дойде и до нашата китна страница ;)

http://cgi.ebay.com/New-Nokia-8800-Black-H...1QQcmdZViewItem

айде де никой ли не може да пазарува от ибей , готов съм да платя добра сума на човека който ми поръча панела :cry

нека ако някой има желание да изкара някой лев без особени усилия да ми прати 1 ПМ ;)

злобил не мислиш ли че ще ти излезне малко скъпо, като гледам с доставката около 20 лири ще излезне. няма смисъл да даваш около 60лв за някакъв си панел

злобил не мислиш ли че ще ти излезне малко скъпо, като гледам с доставката около 20 лири ще излезне. няма смисъл да даваш около 60лв за някакъв си панел

ами ако ми излезе 60лв ще пляскам с ръце даже

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...