samkijot Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 ... в София се продаваха билетите и по 200 лв 5 мин преди концерта а се продаваха за 50 лв най хубавите !!! ... я пробвай пак да се изкажеш, че тук не се разбира к'ва пазарна икономика, к'ви 5 лв. ми лафите ве? вие една книжка в тая насока сигурно не сте прочели, тръгнали да говорят със заучени фрази! и за к'ва злоба става въпрос?? още в сряда ми се обаждат да ме питат "дали ще ходя на мача на националния" и тъй като не се вълнувам чак толкова от него, казах "не". за к'во става въпрос изобщо тук? че аз лично не мога да ида на мача и се мъча да му прецакам темата ли?! за първото - не, за второто - да! така ясно ли е вече? модераторите отдавна трябваше да се намесят за тази тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
id_ivo Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 samkijot: "к'ва пазарна икономика, к'ви 5 лв. ми лафите ве? вие една книжка в тая насока сигурно не сте прочели, тръгнали да говорят със заучени фрази! " Ни могъ дъ читъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Ostavete 4oveka namira!!!Ako iska 6te si prodava biletite i po 2000 leva!Kvo my darjite smetka vse edno vie ste my maika ili ba6ta!! !I stiga s tva 4erno bqlo zeleno 4erveno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 samo 6e vi kaja 4e v BULGARIA nqma zakon za 4ernia pazar i pi4a ako iska moje da sloji cena i 100 lv minalata sedmica prodadoh bileti za ma4a na levski na cena 40lv taka 4e nqma kfo da govorite poi4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted October 5, 2006 Author Share Posted October 5, 2006 е вие се уляхте с тея спорове само флудите казал сьм който иска билет ТОЙ ДА ПИШЕ ! Стига с тоя пазар на черно да не продавам дрога или уражия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.