Jump to content
BulForum.com

продавам климатик DAEWOO

Recommended Posts

климатика е монтиран може да се пробва,работи без проблеми

причина за продажбата е смяна на жилището

пълна информация може да се види тук http://e-katalog.com.ua/DAEWOO-DSB-122LH.htm

цената е 350 лв виж последния пост + 30лв за демонтаж - толкова иска фирмата на която съм се спрял

0889304381 или на [email protected]

МОЛЯ ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА

1.рс имам,а второ не ми трябва

2.ако направим бартер след това аз ще пускам постове за това,което ти вече продаваш близо 1 месец и като гледам купувачите дават ~150лв + 50 доплащане +монитор 15" =230-250лв -не ми се вързва - все пак климатика го дават да работи за помещения до 120куб.м. (при височина на стая 2,70м е за помещение ~45кв.м.) и КПД-то му е добро при охлаждане консумира 1,5кв., а отдава 3,5кв и при отопление консумира 1,41кв., а отдава 3,5кв,

т.е. мин КПД=2,33(3)

3.имам познат,който си търси слобо РС ще му покажа твоята обява и предполагам,че ако му нареса ще ти пиша каква е идеята

предлагам този компютър

+ 15" монитор CTX + 50 лв. като демонтажа си е от мен.

имам интерес за бартер само за рс-то без каквото и да е сд-ромче и колко ще доплатиш?

с монитора 70 лв.

без него 90 лв.

благодаря за интереса, но ще изчакам да си продадеш стоката и да коментираме отново сделката

----поздрави

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

нова цена 280лв. ДО 17ч. на 31.10.2006г.,защото от 01.11.2006 ще си го преместя и офертата за продажба отпада

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...