Tonito Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Търся да си купя лежанка.Да се регулира облегалката и седалката и височината на щангата.Ако има към нея и лост+тежести още по-добре.За предпочитане са предложения със снимки.За цената ще се разберем !! Ако някои продава дъмбели също може да ми пише.Трябват ми 2 да са метални и с винт.Тежести към тях 30кг !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bqp Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 iska6 li reguliruema lejanka za dumbeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonito Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 iska6 li reguliruema lejanka za dumbeli Не.Очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonito Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Значи бях в София да разгледам едни евтини лежанки,но не ми харесаха...не можеше да се използват за повече упражнения!!!Сега се чудя дали да си взимам http://www.sportbul.com/edition.html ето тази.Или някоя друга от тази серия.Можете ли да ми дадето някое предложение за др добра лежанка ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.