FalleN_213 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Продавам телевизора от хола,по външния вид няма забележки има забележки при работата на кинескопа.Мисля че се нуждае от размагнетизирване(така ме посъветваха не знам какво точно означава).Цялата работа е там че отстрани дава разничен отенък-зелено,синьо,лилаво според зависи на какъв цвят е фона. Прилагам и снимки да видите за какво по точно става въпрос TV. цена 100 лв с възможен коментар.Въпроси в темата и на пм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 чакай да ти кажа един трик да видим дали ще помогне (на моя голдстар помага) искам да изключиш телевизора ама не само от дистанционното ами и от щепсела и няма да го включваш една седмица-след това има вероятност да се е размагнитизирал-и гледай около него да няма някакви магнити,че и от тях това става(около телевизорите най-често се търкалят разни говорители и тонколони) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 smqtam do 1 sedmica da go razkaram che mi prechi taka che cenata se namalq na 90 lw :)mersi za syveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Достатъчен е и половин - един час а не цяла седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 nova cena 80 lw Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 75 lw Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 50 lw samo da mi se maha ot glavata che prechi toq kituk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.