Oni Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Продавам 4 зимни гуми LASA 175/70/13 почти нови на 1000 километра и купени преди 6 месеца Цена 50 лв. за 1 бр. тел. за връзка 0887 515464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 За колко гуми става въпрос?1,2,3,4...?Можеш ли да качиш някоя снимка,защото едно приятелче ще му трябват гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аko цената е за целия комплект ще ги взема. Промяната ,че цената е за брои е направена след моя пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oni Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Абе динко аз за 50 лв. няма да те снимам с тях ! Ако някой има интерес нека да пише ако не изобщо не пишете глупости моля . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Oni, dinko не е виновен! Можеше да напишеш само 50лв за бройка. Ако си забравил се казва: Извинявам се,става въпрос за бройка или Съжалявам,но съм забравил да спомена ,че е за 1бр. и ще си едитна поста А това: изобщо не пишете глупости моля ще го кажа и на теб Може и да се подразбира,но всеки тълкува по различен начин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oni Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 ОК ... Ето и снимка на гумите Малко е гадна че е от телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
hari Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Гумите не са лоши. Карал съм с такива със 180 от софия до пловдив със 5 човека в колата ( форд сиера). Лошото е като се почне едно заяждане в темите където трябва да си свършим работа. Успех в продаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oni Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Абе хари знаеш ли какво Изобщо не ме интересува какви гуми имаш аз имам такива и ако на някой му харесват може да ми се обади и да коментираме цената ! А такива като тебе ,които се чудят какво да напишат някаде и все имат експертно мнение по всякакви въпроси ,не ме интересува какво ще ми напишат ! Хайде сполай ти и ако обичш не пълни темата с излишни приказки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 DOT индекс ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.