officeman84 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Цена 30 лв. Аз съм първия собственик на тоя тих звяр, печати бързо и качествено, главите са празни и тъй като дълго време не са използвани няма шанс за рециклиране. Така че евентуалния купувач да знае, че купуването на глави няма да му се размине. Коментари за цената приемам в рамките на нормалното Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Проучих малко пазара и установих, че няма далавера да си вземете тоя принтер, щото главите са скъпи ... Пък на мен изобщо ама изобщо не ми е нужен, ако някой иска да ме оттърве давам му го за 15 лефчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Проучих малко пазара и установих, че няма далавера да си вземете тоя принтер, щото главите са скъпи ... Пък на мен изобщо ама изобщо не ми е нужен, ако някой иска да ме оттърве давам му го за 15 лефчета. погледни захранването на колко волта и ампера работи и можем да се разберем да те оттърва,защото ми трябва захранване 18V с 1.0-1.3А Link to comment Share on other sites More sharing options...
officeman84 Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 погледни захранването на колко волта и ампера работи и можем да се разберем да те оттърва,защото ми трябва захранване 18V с 1.0-1.3А Vyrhu zahranvaneto ima slednite danni: HEWLETT PACKARD AC POWER ADAPTER 100-240V ~ 400 mA 50/60 Hz 24 V = 500 mA Telefon za vryzka 0877505131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.