kumcata Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 моята памет OCZ вече не се продава.. но ще използвам тази тема за да не отварям нова предлагам други две платки по 256МБ ДДР400 .. различни марки и мисля че и двете са CL2,5 и търся 1ГБ модул най малко ддр400 и прилично клокващ се Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_aculas Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Ще кажеш ли дали твойта рам има медни охладители на паметите Ако има ще я взема, иначе аз ти предлагам 1гб Corsair, като ще искам примерно да ми доплатиш някаква сума, имайки впредвид че мойта рам струва някъде около $130.80. Знаеш за какво става въпрос все пак е Corsair, ако си съгласен ми пиши....да се разберем за доплащането, че тоя месец мисля да добавя към твоя кит още 1gb Dual Chanel OCZ та поне да са ми от една и съща марка Ето ти и линк към паметта ми да видиш за кво иде речи Corsair 1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 бях намерил памет но търсенето се възобновява ако има мераклии чакам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 2x512 MB DDR400 PQI - нови с 30 мес. гаранция - твоите памети + 110 лв. Предложението важи само за днес защото утре доколкото разбрах ще бъдат по-скъпи с около 5$ бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 2x256MB EL OCZ PC3500@237 (5-2-3-1,5) 2,9v Ако решиш случайно да ги продаваш,имай ме в предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 as moga da ti predloja rama ot moia potpis i o6te e v garancia! samo ti treba da mi kaje6 kolko iska6 dopla6tane :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 моята памет OCZ вече не се продава.. но ще използвам тази тема за да не отварям нова предлагам други две платки по 256МБ ДДР400 .. различни марки и мисля че и двете са CL2,5 и търся 1ГБ модул най малко ддр400 и прилично клокващ се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.