Jump to content
BulForum.com

Търся котенце

Recommended Posts

Търся си котенце - на около 1-2 месеца, максимум 3. Рижаво със сини или зелени очи - като котето от Шрек :love . С розов нос и лапички! Вижте тези снимки за по-нагледно :) : http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...;album_id=58716

В крайна сметка ако имате подобно, но друг цвят - пак става. Важното е да е супер сладко. За предпочитане женско, но ще направя изключение, ако са спазени другите условия в задачата :P .

Пратете ми снимки на [email protected] или пратете съобщение или отговорете...абе, намерете ме по някакъв начин.

Много много искам такова котенце, търся от доста време, но не мога да си харесам...Благодаря ви в аванс!

П.П. Не ми предлагайте персийски - не ги харесвам.

Вече няколко дни мяркам едно мъничко оранжево коте на улицата.Утре ще го разгледам по-подробно за очи,лапи и нос.Та,ако отговаря на критериите ти и нямаш против улично коте-мога да го взема и ще си имаш малка,сладка оранжева котка.Ако те интересува,драсни някой ред,за да знам дали да дебна животинчето по улиците

колко пари даваш на парче,хъхъ :bgrin:

шегичка :)

нашата котка е родила някъде на тавана преди около една седмица,като почнат да щъкат котките и има такава,отговаряща на изискванията-идваш и я взимаш директно,щото иначе са обречени на живот в четвъртък пазара,просто няма как да ги гледам :unsure:

Охооо..:), благодаря ви хора - бързи смели сръчни сте. Интересувам се от всички малки рижави сладки котета с въпросните нос и очи. Пишете за резултатите - или направо снимки, ако имате с какво. Ще ви пратя и съобщение за по-сигурно - да не вземете да пропуснете да прочетете отговора ми и да си помислите, че не съм сериозна :notify: Искам коте!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...