camel_driver Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Търся си котенце - на около 1-2 месеца, максимум 3. Рижаво със сини или зелени очи - като котето от Шрек . С розов нос и лапички! Вижте тези снимки за по-нагледно : http://www.snimka.bg/profile.php?view_albu...;album_id=58716 В крайна сметка ако имате подобно, но друг цвят - пак става. Важното е да е супер сладко. За предпочитане женско, но ще направя изключение, ако са спазени другите условия в задачата . Пратете ми снимки на [email protected] или пратете съобщение или отговорете...абе, намерете ме по някакъв начин. Много много искам такова котенце, търся от доста време, но не мога да си харесам...Благодаря ви в аванс! П.П. Не ми предлагайте персийски - не ги харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Вече няколко дни мяркам едно мъничко оранжево коте на улицата.Утре ще го разгледам по-подробно за очи,лапи и нос.Та,ако отговаря на критериите ти и нямаш против улично коте-мога да го взема и ще си имаш малка,сладка оранжева котка.Ако те интересува,драсни някой ред,за да знам дали да дебна животинчето по улиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 колко пари даваш на парче,хъхъ шегичка нашата котка е родила някъде на тавана преди около една седмица,като почнат да щъкат котките и има такава,отговаряща на изискванията-идваш и я взимаш директно,щото иначе са обречени на живот в четвъртък пазара,просто няма как да ги гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 Охооо.., благодаря ви хора - бързи смели сръчни сте. Интересувам се от всички малки рижави сладки котета с въпросните нос и очи. Пишете за резултатите - или направо снимки, ако имате с какво. Ще ви пратя и съобщение за по-сигурно - да не вземете да пропуснете да прочетете отговора ми и да си помислите, че не съм сериозна Искам коте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cancer Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Вече са малко по-големи! Ако ти харесват твои са и двете!(Мъжки са) Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Обади се на 641376 , търси Евгения Вангелова. Успех! e-mail: [email protected] GSM: 089 8620777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.