Shadow^Dancer Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Търся този вид перки. Трябват ми три броя. Може и да са на старо но повече се интересувам някой ако знае къде ги продават нови почерпката е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Имам една: Glacial Tech SilentBlade GT80252BDL-1 Ако те интересува-->ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Доколкото знам, в Резет ги има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 27, 2006 Author Share Posted August 27, 2006 Това "Резет", като Ресет ли да го разбирам, магазина който е на ул."Христо Г. Данов", покрай кукления театър? Защото ако е там, твърдят че никога не са чували за такива перки. Вече бях при тях преди време защото някой ме беше насочил, и ми заявиха че такова нещо никога не са имали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.