fiko_pld Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ми нямам никви проблеми с Нокиа-та нито хардуерни нито Софтуерни.Батерията кара 2-3 зависи от РАЗГОВОРИТЕ Няма оставаща гаранция няма и ДИСК с СОФТУЕР. Но пък върви с Импулсно оригинално зарядно + 3 панелчена(е не са оригинални,ама черния и стои много до бре и няма истъркване) ,ако не са и 4-ри. 1-черно ,2-бяло,3-сребристо едно такова запазенки са. Не съм го испускал телефона ,паза си го ,за да мога после да имам очи като го продавам. Вкарал съм доста програмки около 50-60 много интересни са и са от нужда. Също има вкарани доста и ИГРИ (които някой са от N GAGE) и вървят перфектно ,има и клипчета ,песнички ,абе много работи. Телефона върви с 2-карти за памет едната е А-ДАТА 512 МВ RS DV а другата незнам каква марка ,но я взех заедно с телефона.И двете си работят безотказно. Цена: ВАРИАНТ 1 НОКИА-та + 512 МВ карта = 240лв. ВАРИАНТ 2 НОКИА-та + 32 МВ карта = 220лв. Ми това е от мен ,вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 Нова цена за НОКИАТА 230 лв с 512-ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Бартери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 Може ,ама за някоя НОКИА по НОВ модел със СИМБИАН , по-нов модел от моята и естествено с доплащане от моя страна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 Нова и последна цена: НОКИА + 512 ммц - 220 лв. Това ми е последната ОФЕРТА ,ако не си я за пазвам за мен и ще си карам с 2-телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.