samkijot Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 ... може и pci card usb usb adapter pci card usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Имам два броя като на първата снимка единия е с 2 УСБ а другия с 4 - нови са кажи колко даваш за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 обикновено продавача казва цената. освен това бях до една фирма и ми казаха, че до час ще докарат, но забравих да питам за цената, а и мадамата не беше много в час. така че ... кажи си твоята и да видя какво ще кажат после във фирмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 12 лв за двете - Общо 6 УСБ-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 12 лв за двете - Общо 6 УСБ-та кажи ми цена за 2-ката. 4-а не ми върши работа за дъното, на което ще го слагам .... на 2-ката 4 лв. ли и искаш, щом за 6 дупки искаш 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Щом са поотделно за двойката 5лв но имай в предвид че нямат разлика в куплонгите освен че на 4-ката са два а на двойката 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.