Jump to content
BulForum.com

Пералня AEG OKO-Lavamat 1260 Turbo Sensortronic

Recommended Posts

Търг за Пералня AEG OKO-Lavamat 1260 Turbo Sensortronic

-5 кг. сухо пране

-Центрофуга 700 и 1200 оборота (вади дрехите почти сухи) със стъпково развъртане и защита на развъртане на центрофугата при неизпомпана вода от казана

- Сушилня !!! - може да изкара дрехите напълно сухи!

-Режим без центрофуга с оставяне на вода в казана

-Икономичен режим

-Автоматично детектва 1/2 зареждане

-Режим с ниско ниво на водата

-Режим с високо ниво на водата

-Режим за пране на вълна и центрофугирането и

-Пълно комбиниране не повечето от режимите (взаимо-изключващи се режими с ниско, високо ниво и вълна)

-Плавно регулиране на температурата до 95 градуса

-Казан и барабан от неръждаема стомана

-Електрическо и ръчно отваряне на люка, блокираща система за отваряне по време на работа

Идеално състояние - тук, тук и тук.

На около 10 години

made in Germany

Работи перфектно ....... продавам я защото купих нова.

Начална цена 59 лв.

Стъпка : 1 лв.

Блиц цена 99 лв.

Край на търга 30.08.2006 23:59

Вече 3-ма дават 60 лв!

АЕГ-то си ги заслужава!

Краен срок за търга - 13.08.09

Айде народе ..................... :D :woot

ама че търг е това ... края му се менка едно към гьотири ... бъдещите собственици ще трябва да чакат до 2009г. като гледам :D

Краен срок за търга - 13.08.09

Айде народе ..................... :D :woot

в какво състояние са: двигател, програматор, магнет вентил, ниворегулатор, помпа за пълнене и помпа за източване ... маншон, кабели, гофриран маркуч ... абе направо дай снимки ;)

ама че търг е това ... края му се менка едно към гьотири ... бъдещите собственици ще трябва да чакат до 2009г. като гледам :D

Е айде сега .......... стават грешки - сори!

Мисля че всеки разбра че става въпрос за 2006г.

в какво състояние са: двигател, програматор, магнет вентил, ниворегулатор, помпа за пълнене и помпа за източване ... маншон, кабели, гофриран маркуч ... абе направо дай снимки ;)

Съжалявам lindeman но ......... няма да седна заради теб да разглобявам AEG-то, та да видиш какво има вътре!

Снимки на външния вид съм дал ................

Пералнята работи и ......... който е заинтерсуван може да дойде с едно пране дрехи - за демонстрация :D

Но ........ преди това дава 5 лева ;) , като ги изпера - ако се откаже .......... да не съм безплатна пералня я!

от мен 61 лв.

Вече имам купувач за 70 лв :D

Днес до 20ч. трябва да я вземе но .................... за сега наддаването продължава от 71 лв :punk

Благодаря за интереса на всички ................... и особено на Stone_Cold - за коректността, и който е вече горд притежател на била на търг АЕГ :D

Моля да закриете темата.

Следващият път когато решиш да продаваш,прочети какво означава търг,и крайният срок към него.Не искам да спамя но когато някой не спазва правилата се дразня,благодаря за коректноста

Съжалявам ако съм засегнал някого, но нещо не разбрах ...................... къде пише, че ако клиент ми даде блиц цената съм длъжен да чакам някого и нещо?

блиц цената която си дал е 99лв.

А цената на която си я продал е 75 лв.

Друг път недей да правиш такива смешни търгове и да слагаш краен срок и да не го спазваш

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ тук си имаме Баба Ванга /мир на праха й/ демек ............. ясновидец, маг ........ :bgrin:

Бих те подминал с пренебрежение особенно, че аз помолих да закрият темата, но ............ нека повече хора научат за способностите ти - хвала, хавала, хвала :punk

Какво значи ясновидец,ти даваш блиц цена ,не аз.

ти пишеш че имаш купувач ,на каква цена си я продал,и в колко ще идват да си я вземат.

Ако някой трябва да бере срам в случая,то това си ти ,за това че не си коректен във форума.

И няма нищо за пророкуване,защото всичко казано от мен е написано от теб.

от такива като теб във Форума няма ред.

извинявам се на всички,но ме вълнува некоректното отношение на някой участници.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...