MAster-D Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 SD , mini SD , MMC , RS-MMC . Модел и марка не знам . Има кабел който свързва кард рийдъра с компютъра , но може и без него . Кард рийдъра е с ЮСБ накрайник . Цена 20 лева . Гаранция незнам дали има . Утре ще Ви кажа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chukotka Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Брато, не ти го знам къв ти е CardReader-а, ама аз моя (IC CardReader 4in1 SD, MMC, CF и др. го забравих) си го взех от Roldex за 3.30лв. Безумно е да искаш за твоя 5в1 20 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 Брато, не ти го знам къв ти е CardReader-а, ама аз моя (IC CardReader 4in1 SD, MMC, CF и др. го забравих) си го взех от Roldex за 3.30лв. Безумно е да искаш за твоя 5в1 20 кинта Кажи от каде и аз да си зема такав . Харабия ти говоря . Защото този не е мой . Кажи от каде го взе и да ода си купя , че е побърках да ползвам чужди ... Roldex - каде се намира това ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 "Roldex - каде се намира това ???" това е до полиграфията срещу централни гробища на ъгъла отсреща Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 след полиграфията и ТПК Марица Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 ахам благодаря . скоро ще го посетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 7, 2006 Author Share Posted August 7, 2006 Рийдъра замина . Моля затворете темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.