Jump to content
BulForum.com

Продавам СД плеар с МП3

Recommended Posts

Продавам СД за кола ELITE с МП3 модел SL-4004MP.cd-то е на по малко от 1 година.купувано е от Метро миналата година септември месец.работи без грешка.За сопълнителна информация и снимки ТУК.

цена: 85 лв.

Продавам СД за кола ELITE с МП3 модел SL-4004MP.cd-то е на по малко от 1 година.купувано е от Метро миналата година септември месец.работи без грешка.За сопълнителна информация и снимки ТУК.

цена: 85 лв.

за 70 лева може и да се договорим :)

благодаря на всички които проявяват интерес към сд-то но както веднъж вече казах по малко от 80 лв. няма да падна.бих искал да уточня че тази продажба не е въпрос на необходимост за мен а по скоро прищявка-обичам да си играя с нова техника.мисля че повечето от вас биха ме разбрали :) .мисля че половин цена за нещо което е все още в гаранция е справедлива така че.....преценил съм че 80 +едиколко си лева ме уреждат за друго сд.по малко от това за мен би било неоправдано набутване за една прищявка особенно в отпускарския период.така че пазарлък под 80 - лева няма да има.ако няма желаещи здраве да е елитчето ми върши чудесна работа. :punk поздрави на всички :D

я кажи колко още гаранция има .....

малко но все пак я има. ;)

кефиш ме как ми up-ваш темата но ако нямаш сериозни намерения не ме занимавай повече.сд-та продават и в техномаркет ако ме разбираш накъде бия...... :P

сд-то е продадено ! със здраве да си го ползва новия собственик. на всички останали благодаря за вниманието. B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...