lukather Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Продавам СД за кола ELITE с МП3 модел SL-4004MP.cd-то е на по малко от 1 година.купувано е от Метро миналата година септември месец.работи без грешка.За сопълнителна информация и снимки ТУК. цена: 85 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Продавам СД за кола ELITE с МП3 модел SL-4004MP.cd-то е на по малко от 1 година.купувано е от Метро миналата година септември месец.работи без грешка.За сопълнителна информация и снимки ТУК. цена: 85 лв. за 70 лева може и да се договорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 за 70 лева може и да се договорим 80 по малко не мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 в такъв случай късмет в намирането на купувачи и все пак ако решиш може и да говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 ot men 60 lv ako si nawit plastam wednaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 благодаря на всички които проявяват интерес към сд-то но както веднъж вече казах по малко от 80 лв. няма да падна.бих искал да уточня че тази продажба не е въпрос на необходимост за мен а по скоро прищявка-обичам да си играя с нова техника.мисля че повечето от вас биха ме разбрали .мисля че половин цена за нещо което е все още в гаранция е справедлива така че.....преценил съм че 80 +едиколко си лева ме уреждат за друго сд.по малко от това за мен би било неоправдано набутване за една прищявка особенно в отпускарския период.така че пазарлък под 80 - лева няма да има.ако няма желаещи здраве да е елитчето ми върши чудесна работа. поздрави на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 я кажи колко още гаранция има ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 я кажи колко още гаранция има ..... малко но все пак я има. кефиш ме как ми up-ваш темата но ако нямаш сериозни намерения не ме занимавай повече.сд-та продават и в техномаркет ако ме разбираш накъде бия...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 сд-то е продадено ! със здраве да си го ползва новия собственик. на всички останали благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.