Jump to content
BulForum.com

W.I.T.C.H.

Recommended Posts

може да ме помислите за п**ал или разни подобни хора ама мен много ме кефи анимацията и това детско ми е едно от любимите харесва ми как художника е изобразил момичетата в филмчето.хора които са на моето мнение не се страхуваите а постваите ;) :)

никои ли няма ве

Никой не те мисли за педал , и аз съм фен на анимациите , но това не ми допада ;)

Tomahawx said:
Никой не те мисли за педал , и аз съм фен на анимациите , но това не ми допада ;)

не щото един от нашия клас го видяха че чете Witch и всички (освен мен де) му викаха че е обратен аз просто не мога да разбера защо то анимацийката си е хубава

на мен ми се нарежда на 2-ро място в моя Топ 10 на любими анимета (след Dragonball Z естествено :) )

В отговор на VEDi списание-то си заслужава според мен не е лошо а продължение има ама е в торент и е 1 епизод - http://free.linkos.bg/details.php?id=46551

Анимацията е изродска (в добрия смисъл) и идеята е добра за езно типично фентъзи, но самото филмче е леко дебилско, но все пак е предназначено за деца де. Списанието съм го виждал по сергии, но никога не съм го чел. Някой, който го е чел става ли да каже дали си заслужава?

П.П. Гледал съм всичките епизоди по Jetix и искам да питам дали има някакво продължение?

VEDi said:
Анимацията е изродска (в добрия смисъл) и идеята е добра за езно типично фентъзи, но самото филмче е леко дебилско, но все пак е предназначено за деца де. Списанието съм го виждал по сергии, но никога не съм го чел. Някой, който го е чел става ли да каже дали си заслужава?

П.П. Гледал съм всичките епизоди по Jetix и искам да питам дали има някакво продължение?

da is sam gi gledam i po na4ina po koito zavarsha smqtam 4e shte ima prodaljenie se pak onaq magiosnica kaza 4e tova e samo na4aloto

В отговор на VEDi списание-то си заслужава според мен не е лошо а продължение има ама е в торент и е 1 епизод - http://free.linkos.bg/details.php?id=46551

Гледаи преди да постваш иначе продължението е яко няква събира лошите за да търсят отмъщение освен големия бос Фобос

ov3rm4n said:
Google не игнорира точките ако се сетиш да сложиш кавички около сърч стринга...

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&saf...%22&btnG=Search

The very first result ;)

Игнорира си ги като едното нищо... дори с кавички. Пробвай да напишеш "witch" и виж дали първият сайт е различен :P Като гледам май и останалите са съците :bgrin:

Както и да е... аз от go.com досега нищо хубаво не съм видял (блокирал съм домейна с adblock :)

Боза. :happy:

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...