Rotting Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Ами малко тъпичко, ама преди 3-4 години баща ми ми беше рязал на "техния" лазер една кутия - стана чудно... За съжаление обаче, наскоро им били сменили лазерджиите и АБСОЛЮТНО ми осраха левия капак, на който трябваше да има два прозореца. Плексиглас щях да взема от МикроАсу на Рогошко шосе - имаха всякакви размери и могат да изрежат всякакви правоъгълници... Ама се оплескаха нещата Размерите са точно 39.5 на 39.5см. Ето снимка на десния: п.с. 4-те дупки отпред са за пред 12см-овия пред харда А изтърканата боя е щото го поизчистих за прахово... Та ще съм благодарен, ако някой успее да изрови нещо с тия размери Едит: под "осраха" имам в предвид, че целия капак е разкривен и малко поорязан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Наистина съжалявам, но капака, който ми беше излишен е 42см. дълъг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 Ще си платя, колкото е необходимо, няма да бъде подарък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.