MAster-D Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Искам да закупя пластмасата на Нокиа 8910 която е най - отдолу на панела ! Тя предържа микрофона и там останалите работи да не паднат ! Цена по договаряне ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 офф: ако случаино решиш да продавам нокиата бих я взел на добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 Уф ами зависи татко дали ще я иска ако я иска нямаш никакъв шанс да е купиш от мен , но ако татко не я иска може да се споразомеем то сега и слагат нов лентов кабел правя е като нова събирам тия титановите модели на нокиа ( ама май май като гледам тази 8800 няма да е докопам този живот ) ! Но ако има някой нека да каже възможно по скоро , защото сега е на сервиз и да може там да ми я сложат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 значи ако решиш да я продаваш или татко ти ако реши пиши ми ПМ понеже и аз съм фен на 8ххх серия на нокия и съм ги имал сичките по-добри телефони няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Виж ми подписа......там има такава пластмаса....отиди и ще ти е сложат търси пешо кажи че Дафо те праща цена по договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.