star_net Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 kupuvam kabelen ruter da raboti v mrejata na visio,pla6tam sled test. za predlojeniq tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamata Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 kupuvam kabelen ruter da raboti v mrejata na visio,pla6tam sled test.za predlojeniq tuk Мисля, че имам квото ти трябва: 2-port DSL/Cable Router Siemens - SpeedStream Вкарван е от Щатите. Има си кутия, захранване, упътване. Има firewall, Full Duplex е, има DHCP. Настройва се лесно през уеб броузър. Поддържа VPN. На входа му влиза мрежовия кабел от доставчика, на изхода може да се включат два компютъра или суич. Има много малка консумация на ток. Само трябва да си купиш преобразувател от 110 на 220 волта за 6лв. Ако те интересува - пиши ми лично за детайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ASUS_ Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Мисля, че имам квото ти трябва:2-port DSL/Cable Router Siemens - SpeedStream Вкарван е от Щатите. Има си кутия, захранване, упътване. Има firewall, Full Duplex е, има DHCP. Настройва се лесно през уеб броузър. Поддържа VPN. На входа му влиза мрежовия кабел от доставчика, на изхода може да се включат два компютъра или суич. Има много малка консумация на ток. Само трябва да си купиш преобразувател от 110 на 220 волта за 6лв. Ако те интересува - пиши ми лично за детайли. Аз проявявам интерес, но ме интересува за кои доставчици може да се ползва тук в Пловдив. Цената колко е , и кога мога да го погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamata Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Аз проявявам интерес, но ме интересува за кои доставчици може да се ползва тук в Пловдив. Цената колко е , и кога мога да го погледна Може да се ползва за всчки доставчици. Обади ми се на 089-874-2558 за да се уговорим. Цената е 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ASUS_ Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Може да се ползва за всчки доставчици.Обади ми се на 089-874-2558 за да се уговорим. Цената е 50 лв. За доставчиците добре. Само, че не ми харесва цената. Като се има на предвид, че чисто нов Wireless рутер може да се намери за 60 лв. с доста повече портове и с още екстри мисля, че твоето предложение не е особено добро. Така, че тази оферта не ме устройва по никакъв начин. Благодаря все пак, за изчерпателната информация ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.