DELUXe Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 1. Мишка DELUX M325 - - Скрула и не работи! - Цена: 2лв 2. Мишка SP - - Цена: 4лв Продадена! 3. Мишка - - С топче е - Цена: 3лв 4. Клавиатура HP - - Старичка е - Цена: 1лв 5. АТ Захранване - - Цена: 4лв 6. Вентилатор за кутия GlachialTech SilentBlade - Цена: 3лв - ПРОДАДЕН! 7. IDE кабел - - Цена: 2лв - Продаден! 8. Захранващ Кабел 3бр - - Цена: 1лв/бр. 1брой продаден 2запазени! 9. 2 Лумисцентни лампи - - Цена: По договаряне понеже не знам как вървят. 10. Запалка ZIPPO - Няма бензин - Цена: 2лв ПРОДАДЕНА! 11. ЛСД дисплей - - По-долу пише за него - Цена 5лв Сваля се от продажба, понеже го настъпах и вече нищо не става от него Всичките цени подлежат на спазаряване... При закупуване на повече неща има отстъпки Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Интересувам се от 9. колко са големи тия лампи ? За кутията на компа ще могат ли да се поберат и от какво се захранват ? Защото на тая снимка нимоа разбера колок са големи .... Направени ли са да се захранват от захранването на компа или при случей ги зема треа си играя аз ги измервам и купувам напрежения и раоти Тва нали не е UV лампа ? И цена приблизителна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Интересувам се от 9. колко са големи тия лампи ? За кутията на компа ще могат ли да се поберат и от какво се захранват ? Защото на тая снимка нимоа разбера колок са големи .... Направени ли са да се захранват от захранването на компа или при случей ги зема треа си играя аз ги измервам и купувам напрежения и раоти Тва нали не е UV лампа ? И цена приблизителна ? Не за PC не стават това са тези лапми за таван. Такива има в повечето магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Давам 2 та лева за зипото каже от де да си го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
```CoRRaDo``` Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Zapalkata me interesuva dai koordinati ili kyde da sa vidim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 запалката за сега е запазена за Doss а за другите работи се извинявам, но в момента рабоя на 2места и, ще видя как да наместим нещата за да ви ги продам.. при първа възможност ще пиша тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 Днес в 5часа имам малко свободно време ако някой има интерес към закупуване на нещо да казва. Изкочи ми още един захранващ кабел.. значи станаха 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Днес попаднах на едно лсд дисплейче в шкафа ми и реших да го добавя тук Ето така изглежда има 3-датчика CPU,HDD,VGA както и опция за превключване на температурите + изход за ФАН (липсва буксата) който се отчита на дисплея за активност при спиране пищи. леко е моднато боядисан му е панела с маркер (не много сполучливо) има и други интервенции, но като цяло всичко си му върви и 3те датчика отчитат. Цена 5лв Ако има някой заентересован днес съм свободен, ако не чак другата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Днес попаднах на едно лсд дисплейче в шкафа ми и реших да го добавя тук Ето така изглежда има 3-датчика CPU,HDD,VGA както и опция за превключване на температурите + изход за ФАН (липсва буксата) който се отчита на дисплея за активност при спиране пищи. леко е моднато боядисан му е панела с маркер (не много сполучливо) има и други интервенции, но като цяло всичко си му върви и 3те датчика отчитат. Цена 5лв Ако има някой заентересован днес съм свободен, ако не чак другата седмица... Аз съм заинтересован ама дай инфо колко е голямо-широчина и дължина и тфа като го бодна към захранването на компа кфо ша показва-смисъл часа ли,някфи температури ли аз ли ша му казвам кфо да показва и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Аз съм заинтересован ама дай инфо колко е голямо-широчина и дължина и тфа като го бодна към захранването на компа кфо ша показва-смисъл часа ли,някфи температури ли аз ли ша му казвам кфо да показва и така нататък Големината му е стандартно блокче панел на пц, има 3датчика за тепература и може да сменяш на дисплея да изписва на който си искаш датчик тепературата, Няма часовник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 2лв за захранващите кабели Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 2лв за захранващите кабели ок запазвам ти ги като почивам ще ти ги донеса до вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORNI Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 DELUXe запази дисплея за мене взимам го 101% аз съм ти пратил пм,4акам отговор.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 DELUXe запази дисплея за мене взимам го 101% аз съм ти пратил пм,4акам отговор.. То и аз чакам но явно човека или спи или работи . Иначе и аз искам дисплея ще видим какво ще реши продавача. Само да няма сръдни да се разберем като цивилизовани хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORNI Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Еми бате борбата ще е жестока 4е ми трябва спешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 DenisBeljata първи ми писа за дисплея, но ще видим как ще стане. А за другото да работя над 12часов смени и затова така се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Ммм интересувам се от иде кабелчето ако е албатронско айде ще говорим допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 Ммм интересувам се от иде кабелчето ако е албатронско айде ще говорим допълнително. Кабела е от асуса ми, иначе ела някоя вечер в Плаза към 9 и нещо там сме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Кабела е от асуса ми, иначе ела някоя вечер в Плаза към 9 и нещо там сме... Къде е това заведение, да измислим нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fruitful Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 А клавиатурата? Актуална ли е? Работи ли? Символите й четат ли се добре? Ако да, ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 Днес и утре съм свободен, яко някой има сериозен интерес за нещо да пише и да му го нося... иначе търся и бартер някой/и от нещата по-горе за 4/6 канален саунд Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 kakvo stana s displey-a niakoi shte go vzima li Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 kakvo stana s displey-a niakoi shte go vzima li Днес щях да го нося на DenisBeljata, но без да искам стъпих върху него и когато го пуснах взе да къди и вече за нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Добавям една мишка за продаване DELUX DLM-346 Чисто нова в кутията - 8лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.